Mistä nainen kiihottuu kyrvän imeminen

Osaatteko vielä erityisesti kuvailla miltä seksi siinä pippelissä tuntuu? Veden vastus tuntuu kun liikkuessa se heiluu edestakaisin. Lähinnä se ei paljoa liiku kun uimahallin viileä vesi kutistaa sen todella pieneksi. Tule tänne niin kokeillaan, ei ole kokemusta aiheesta. Voin sitten jälkikäteen antaa yksityiskohtaisen kuvauksen aiheesta.

D Kai se treenaaminen aika samalla tavalla tapahtuu, mutta miehet pystyvät jännittämään myös kalun varren. Veikkaisin että housuun kusemista nauraessa voi toki tapahtua miehillekkin, mutta ehkä harvemmin. Tai sitten minulla on vaan niin pieni ettei se voi havaittavasti pienempään päin enää mennäkkään kylmyyden vaikutuksesta, tiedä häntä kun en ole laaja-alaisempaa tutkimusta aiheesta tehnyt. Ihanaa ettei demitädit oo poistanu tätä keskustelua.. Kovan kosketusherkkyys nousee tappiin ja hankautuminen vaginaan tuottaa mielihyvää.

En oo pitkään aikaan nauranut näin paljon. Mielikuva siitä, kuinka kikkeli heiluu samalla tavalla kuin nopeasti uiva kala. Saatiin tän keskustelun pohjalta mahtava keskustelu tyttöpuolisen ystävän ja avomiehen kanssa. Tää saattaa päätyä vielä siihen, että poikaystävä näyttää tolle kaverille miten pieneks penis voi mennä.

Ootan innolla et onks noilla oikeesti poikkaa. Btw poikaystävä väitti tuntevansa kusihädän VAIN peniksessä, ei rakossa. Nää muutamat miehet kuitenki sano sen tuntuvan rakossa niiku naisillaki. Pitääköhä mun viiä toi lääkärii. Mitä helvettiä täällä tapahtuu.

Jos mies aivastaa ja nauraa kovasti, niin voiko joskus tulla pissiä housuun? XD Siis naisena ainakin menkkojen aikana kun aivastaa nii tulee tursaus housuun, jos on side ja tuntuu et tuli kyl iso läjä niin pitää päästä heti vessaan.

Ja sit joskus kun naurattaakin nii saattaa tulla vähä ilopissiä: Tai miltä tuntuu käveleminen alasti?? Tai käveleminen alasti seisokki päällä?? Tai miltä tuntuu kun kalu rupeaa nousemaan?? Jos on seisokki, niin tunteeko mies aina seisokin aikana kiihotusta yms?? D vai onko se enemmänki "Ufojen armoilla": D Tätä mä oon joskus miettinyt. D Ei tietenkään tunnu samalta. Tämä saattaa selittyä yksinkertaisesti sillä, että miehillä on paljon pidempi virtsaputki ja vaikka nauraminen tms.

Itse en ainakaan ilopisseile: O eli siis tämä tarkoittaa että "nauraa niin kovasti että tulee pissi housuun" lienee sitten pelkästään naisten keksimä sanonta: OD Kyllä se sama mekanismi on olemassa joka aiheuttaa näitä mutta se ei manifestoidu niin helposti. Esimerkiksi pelko voi aiheuttaa allensa kusemista. Silloin on vain yleensä kyse siitä, että kontrolli menee totaalisesti eikä vain hetkeksi niinkuin nauraessa. D Kuinkas sitten kävikään, näyttikö miehesi: D koetteko seksin aikana olevan enemmän vastuussa itse aktista tai siis silleen että nainen vaikka olettaa sinun tekevän kaiken työn if u get it?

P Ei sitä juuri huomaa jos ei ajattele. Tietysti kävellessä reisien liike tuntuu sitä vasten, mutta onhan se aika huomaamaton kun se ei heilu vaan on vain kiinteästi paikallaan. Kusihätä tuntuu ensin rakossa ja siirtyy siitä virtsaputkeen, jolloin olo on aika tukala koska tuntuu, että hetkenä minä hyvänsä lirahtaa.

D Että aika huomaamaton ja harmiton on pimbs. Tästä keskustelusta tulee kyllä yksi demin legendaarisimmista kesuista. Miehellä ei ole muuten lihaksia mulkussaan, joten sitä ei voi jännittää. Kusihätä tuntuu varmaan samalta kuin naisilla. Se miltä se tuntuu riippuu vähän yleisestä vireestä. Jos on sellaisessa mielentilassa, että seksi ei juuri kiinnosta, niin kikkeli vetäytyy kuoreensa kuin etana. Pitkät sormet saavat naiset kiihottumaan.

Eräs tutkimus osoitti, että mitä pidempi miehen nimetön on etusormeen verrattuna, sitä viehättävämäpänä ja miehekkäämpänä naiset tätä pitävät. Jos sormesi ovat töpöt, syytä äitiäsi. Miehen nimettömän pituus määrittyy nimittäin sen mukaan, kuinka suurelle määrälle testosteronia tämä altistuu kohdussa. Tämä miesten outo tapa ei kiihota naista.

Jos tarvitsit vielä jonkun syyn olla lähettämättä sitä peniskuvaa naiselle, jota haluat, se tulee tässä. Erään naisen haluja selvittäneen tutkimuksen mukaan naiset kiihottuivat enemmän katsoessaan kahden apinan harrastavan seksiä kuin katsoessaan lihaksikkaan, alastoman miehen kävelevän rannalla velton peniksensä kanssa.

Tämä viittaisi siihen, ettei veltto elin tee mitään kohottaakseen naisen libidoa riippumatta siitä, kuinka hyvännäköinen mies itse on. Mutta ei hätää, kun penis oli erektiossa, mieskin muuttui tutkimuksessa huomattavasti viehättävämmäksi naisten mielestä. Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti.

Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi.

Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Sai vanhemmiltaan härskin videon kymppikerhosta — tyttären twiitistä somehitti: Tämä on asiantuntijan mukaan päivän paras hetki harrastaa seksiä — ota kaikki hyöty irti kesälomalla! Mies väittää apteekin kertoneen vaimolle Viagrasta — avioliitto nyt pilalla.

Nainen paljasti uineensa kuukautisten aikana ilman tamponia — someraivohan siitä seurasi. Miksi naiset pitävät pitkistä miehistä? Onko turvallisempaa olla nainen vai lehmä Intiassa? Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus.

Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä? Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta.

Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Hanavesi ja hiilihapotettu vesi nesteyttävät yhtä hyvin, Kyse on lähinnä siitä, kumpaa ihminen juo mieluummin. Googlen omistamaan YouTube-videopalveluun on tulossa uutta, kertoo 9to5Google. VidCon -tapahtumassa esiteltiin muun muassa tuoreita menetelmiä ansaita rahaa tai fanittaa ihailemaansa tubettajaa. Olen jo 61 v. Nyt kun minulla on jo keski-ikäisiä kumppaneita niin joillakin heista on runsasta kosteumista.

Se pitää sanoa,että nuoren naisen kosteus on erillaista kuin vanhemman. Nuorella se on kiinteämpää ja vanhelmmalla vetisempää. Moi, Karvaton on parempi. Itsenkin ajelen karvat pois koska kosketus pimppiin on silloin parempi.

Suuseksi on kivaa, esileikkinä tai aivan loppuun astivietynä. Minä tykkään imeä naisen pimperoa. Olen myös hvainnut sen,että aika monet naiset saavat parememmin imemällä kuin perinteisellä panemisella. On kuitenkin hyvä kysyä tytöltä mistä imetää. No kosteudestahan tässä ketjussa piti puhua. Kyllähän se kosteus on tärkeää, koska kuivaan tunkeutuminen tuottaa vaikeuksia.

Eihän siihen kuivaan voi väkisinkään työntyä sisälle. Siinä sitten aukon suulla pyörittelet sormea kunnes pieni kosteus avaa tien sisäpuoliseen seikkailuun. Olen tehnyt myös sellaisen havainnon, kun emätin kostuu niin se myös avautuu hiukan jotta miehen työntyminen helpottuu. Pitäneekö havainto paikkansa, siis mitämieltä olette? Jos tuo avautuminen on tosiasia, niin avautuuko emätin kyseisessävaiheessa joillakin naisilla enemmän kuin toisilla?

Tuohan selittäisi sen väittämän, mitä jotkut miehet kertovat kokemuksista emättimen väljyydestä. Minä mieluiten nuolen partnerini ensin perusteellisesti. Kielihoito on monien mielestä sitä parasta, johon ei välttämättä muutoin päästä. Annan kaiken mahdollisen vaikka kielityöskentelyn kautta. Ja kunnolla märkä on upeaa Onko miehen kostuminen tärkeää? Kauhean suuri yllätys kaikille, että märkä ja liukas nainen mieleisempi miehelle kuin kuiva.

Mistä nainen kiihottuu kyrvän imeminen -

Jännästi kuitenkin telkkarissa ja lehdissä sitä saa työntää esille koko ajan, mutta auta armias, kun siitä pitäisi puhua oman kumppanin kanssa. Tee aloite seksiin vaikkapa sohvalla, teltassa tai autossa. Voi jessus mitä soopaa. Vatsan kasvaessa on ollut pakko alkaa panostaa esileikkiin. Maukkaista kesäporkkanoista taiot hetkessä herkullisen alkuruoan tai grilliruoan lisukkeen. Minua ainakin sen miehen peniksen näkeminen kiihottaa enemmän kuin oman pilluni näkeminen. Hoitajahan joutuu käpälöimään, ihminen menehtyisi kosketuksen puutteeseen, nytkin haluaisin just ei-seksuaalisesti kouria miestä. Myös värähtely aiheutti voimakkaimman reaktion klitoriksessa ja nänneissä. Potentiaaliset tyttöystävät nimittäin kaikkoavat takuulla jo pelkän myötähäpeän takia. Miksi en oo nauraessa huomioinut, että pinpissäni tuntuisi jotain?

Ennen kuin kuiskaat tyttöystäväsi korvaan parhaimmalla Darth Vader -äänelläsi, kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös se, että samaisessa tutkimuksessa paljastui toinenkin seikka; naiset pitivät syvä-äänisiä miehiä myös todennäköisimpinä pettäjinä.

Pitkät sormet saavat naiset kiihottumaan. Eräs tutkimus osoitti, että mitä pidempi miehen nimetön on etusormeen verrattuna, sitä viehättävämäpänä ja miehekkäämpänä naiset tätä pitävät.

Jos sormesi ovat töpöt, syytä äitiäsi. Miehen nimettömän pituus määrittyy nimittäin sen mukaan, kuinka suurelle määrälle testosteronia tämä altistuu kohdussa. Tämä miesten outo tapa ei kiihota naista. Jos tarvitsit vielä jonkun syyn olla lähettämättä sitä peniskuvaa naiselle, jota haluat, se tulee tässä. Erään naisen haluja selvittäneen tutkimuksen mukaan naiset kiihottuivat enemmän katsoessaan kahden apinan harrastavan seksiä kuin katsoessaan lihaksikkaan, alastoman miehen kävelevän rannalla velton peniksensä kanssa.

Tämä viittaisi siihen, ettei veltto elin tee mitään kohottaakseen naisen libidoa riippumatta siitä, kuinka hyvännäköinen mies itse on. Mutta ei hätää, kun penis oli erektiossa, mieskin muuttui tutkimuksessa huomattavasti viehättävämmäksi naisten mielestä.

Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Sai vanhemmiltaan härskin videon kymppikerhosta — tyttären twiitistä somehitti: Tämä on asiantuntijan mukaan päivän paras hetki harrastaa seksiä — ota kaikki hyöty irti kesälomalla!

Mies väittää apteekin kertoneen vaimolle Viagrasta — avioliitto nyt pilalla. Nainen paljasti uineensa kuukautisten aikana ilman tamponia — someraivohan siitä seurasi. Miksi naiset pitävät pitkistä miehistä? Onko turvallisempaa olla nainen vai lehmä Intiassa?

Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus. Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä? Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta!

Hanavesi ja hiilihapotettu vesi nesteyttävät yhtä hyvin, Kyse on lähinnä siitä, kumpaa ihminen juo mieluummin. Googlen omistamaan YouTube-videopalveluun on tulossa uutta, kertoo 9to5Google.

Jännästi kuitenkin telkkarissa ja lehdissä sitä saa työntää esille koko ajan, mutta auta armias, kun siitä pitäisi puhua oman kumppanin kanssa. Varmasti aika moni olisi todella paljon onnellisempi, jos uskaltaisi vain avata suunsa siellä sängyssä sen sijaan, että kirjoittaa "tohtori ekille", että miksi se haluaa laittaa sormen mun pyllyyn.

Pakko nyt takertua yksityiskohtaan, mutta mua kyllä oikeasti kiinnostaa, onko olemassa joku poislukien ehkä Megan Fox itse , jonka mielestä "Näytät ihan Megan Foxilta" on loistavaa petipuhetta? Tai siis eikös sitä pitäisi ainakin parisuhteessa haluta vehdata sen superihanan oman juuri-sinun-joka-olet-ihana-juuri-tuollaisena kanssa, eikä tyypin, joka onneksi riittävän hämärässä näyttää vähän joltain kuumalta julkkikselta? Mietin samaa kuin Tiiti, jos mulle sanottaisiin tollasessa tilanteessa, että "baby, näytät ihan megan foxilta", juoksisin karkuun ja miettisin asiaa vielä viidenkin vuoden päästä: Mä meen kyllä niin Vierailija nro 2 mukana.

Siis tsiisus, ihan tarvittiin seksuaaliterapeutti kertomaan sen, minkä kaikki varmasti tietää. Ja jos ei tiedä, ni ehkä pitäis jättää ne seksipuuhat ja kasvaa vielä hetki: No hyvä teille, joille kaikki on ihan selvää ja helppoa, mutta ehkä kaikille ei ole. Eli hyvä, että on näsäviisastelijoiden lisäksi olemassa myös terapeutteja ja juttuja aiheesta Ehm, vierailija, se että sinä saat irti tästä hyödyllisiä vinkkejä, ei tarkoita, ettei joku muu voisi saada irti jotain muuta tai kiinnittää huomionsa johonkin muuhun.

Minua nyt sattui kiinnostamaan tuo yksi yksityiskohta noissa neuvoissa eli se pitäisikö joku kohteliaisuutena, jos sängyssä verrattaisiin ulkonäöllisesti johonkin julkkikseen. Ja kun tässä nyt kuitenkin annettiin ihan kirjaimellisia neuvoja, niin miksei saa kysyä? Kaikille asiat eivät ole itsestään selvyyksiä. Kommentti rohkeudesta juuri kuvastaa sitä miten vaikea asia voi olla. Seksin vauhdittamisesta, kun alkaa olla tylsää: Raskaus, niin oudolta kuin kuulostaakin on ollut mielenkiintoinen piristys seksielämään sen jälkeen kun selviää järkytyksestä, että vauva on mahassa.

Vatsan kasvaessa on ollut pakko alkaa panostaa esileikkiin. Tutut asennot eivät yhtäkkiä onnistukaan ja on yksinkertaisesti pakko rikkoa rutiinit ja löytää uusia asentoja. Alku oli äärimmäisen turhauttavaa, mutta pakon edessä löytyy keinot. Ahdas tila voisi ehkä ajaa tosiaan saman aseman. Ei sillä, odotan kyllä sitä, että voi taas käyttää omaa vartaloaan vapaasti, mutta ehkä tästäkin ajasta jää jotain vaihtelun varaa tulevaisuuteen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Sormet väärissä paikoissa, nolosti tuhmia puhuva tyttöystävä tai itsekäs mies? Seksuaaliterapeutti neuvoo toimivat sanat ja teot lilyläisten yleisimpiin pulmatilanteisiin sängyssä.

Kiitos viimeisestä, minä tästä nukahdankin Tapailen muuten huippua tyyppiä, mutta  siinä vaiheessa kun hän saa, seksi on hänen mielestään ohi. Nita, 29   Seksissä asiat eivät tapahdu itsestään, vaan niistä pitää sopia.

Ei vaan onnistu Minulla ja poikaystävälläni on sujunut aina sängyssä hyvin - viime aikoihin asti. Maisa, 25 Kaikille miehille tapahtuu lerpahduksia, ja syynä voivat olla esimerkiksi stressi tai suorituspaineet.

Liisa, 24   Usein seksifantasia menee pilalle, kun sen yrittää toteuttaa. Sormileikki alkaa Viime vuosina olen törmännyt lähes joka kerta sängyssä uuden ihmisen kanssa siihen, että toinen tunkee seksin aikana sormiaan joka paikkaan, esimerkiksi korviin tai suuhun tai peräaukkoon.

Minna, 26 Sinulla ja kumppaneillasi on eri käsitys siitä, mikä on kiihottavaa. Auts, sattuu Poikaystäväni penis on liian iso. Tiina, 29 Peniksen kokoa ei voi muuttaa vaihtamatta miestä. Aina sitä samaa Olemme seurustelleet jo muutaman vuoden, ja seksi seuraa aina samaa rutiinia. Anu, 26 Kaikilla on kokeilunhaluisia ja passiivisia kausia.

Pelkkä pornokaupassa käyminen voi olla kiihottavaa. Edellinen juttu Seuraava juttu. No tarviiko siihen Megan Foxiin niin kirjaimellisesti takertua. Ehkä pointti on tärkein? Lähinnä viittasin tohon edelliseen MariK: On kuitenkin hyvä kysyä tytöltä mistä imetää. No kosteudestahan tässä ketjussa piti puhua. Kyllähän se kosteus on tärkeää, koska kuivaan tunkeutuminen tuottaa vaikeuksia.

Eihän siihen kuivaan voi väkisinkään työntyä sisälle. Siinä sitten aukon suulla pyörittelet sormea kunnes pieni kosteus avaa tien sisäpuoliseen seikkailuun. Olen tehnyt myös sellaisen havainnon, kun emätin kostuu niin se myös avautuu hiukan jotta miehen työntyminen helpottuu. Pitäneekö havainto paikkansa, siis mitämieltä olette? Jos tuo avautuminen on tosiasia, niin avautuuko emätin kyseisessävaiheessa joillakin naisilla enemmän kuin toisilla? Tuohan selittäisi sen väittämän, mitä jotkut miehet kertovat kokemuksista emättimen väljyydestä.

Minä mieluiten nuolen partnerini ensin perusteellisesti. Kielihoito on monien mielestä sitä parasta, johon ei välttämättä muutoin päästä. Annan kaiken mahdollisen vaikka kielityöskentelyn kautta. Ja kunnolla märkä on upeaa Onko miehen kostuminen tärkeää? Kauhean suuri yllätys kaikille, että märkä ja liukas nainen mieleisempi miehelle kuin kuiva. Ei taida olla miehelle liian märkää olemassakaan. Ehkä naiset itse kokevat sen ongelmaksi, kun kaikki ei osaa relata edes sängyssä voi tulla lakanoille sotkua tms.

Jos litinä-äänet häiritsevät niin sitten pitää tahtia hidastaa. Jos ei kiimatippa valu kun seisoo - ihmettelen. Kyllähän se tuntuu naisestakin paremmalta kun on märkä. Minä kostun nyt yli kolmekymppisenä paljon helpommin kuin nuorempana. Ja peniksen pitää olla kova, tottakai. Ai hitto ko sais. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen:

3 thoughts on “Mistä nainen kiihottuu kyrvän imeminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *