Valintatalo hämeenlinna sexwork forum

Veronpalautusten tultua ehkä voisi käydä jossain hierottavana, jossain muussa kuin kyseisen firman paikassa. Tätähän täällä on toitotettu että miksi kannattaa välttää noita paikkoja. Privalla tulleet rapsat ko. Eikä tähän mennessä ole tullut kuin yksi paikka vastaan jossa ei saa extroja kun oikein osaa asian esittää, joten niistä on turha huudella vaan se on ihan omista neuvottelukyvyistä kiinni.

Itseasiassa jos tykkää keskustella englanniksi, niin Nancy vastaa kansainvälistä GFE-sihteeriä keskustelutaidoiltaan. Se on sellainen asia mitä ei odottaisi saavan lisukkeena noissa paikoissa käydessään vaan yleensä keskustelun taso on tyyliin "Käänny, käänny Minulla on moraalinen ongelma.

Olen nauttinut seksistä erään thaimaalaisen hierojan kanssa joskus niin, että hän on unohtanut todellisuuden ja varovaisuuden. Hän on hyvin paljon seksiriipppuvainen. Tiedän, että hänellä on lukemattomian nuorian suomalaisia "orhia", jotka ajeluttavat häntä ympäri Suomea eri hierontapaikkoihin ja hän antaa heille "pesää" aika varomattomasti. Tytöllä on aviomies, joka viettää suurimman osan vuodesta Thaimaassa heidän yhteisessä uudessa talossaan tytön seikkaillessa täällä täysin surutomasti muiden miesten kanssa.

Vaikka mies joskus ilmaisikin tietävänsä vaimonsa seksikaupasta mies sanoo: Nyt kuulin, että vaimo on raskaana. Tekee mieli kysyä mieheltä jonka tunnen , kuka on tulevan lapsen isä. Hyvä veli jayjayk, satuin lukemaan vaihteluvihjeesi pari päivää sitten Phi Phin pihalla nähdystä uudesta tytöstä. Vaikka olin päättänyt pitää sapattivuotta minäkin, se vihje noitui minut: Vetäisikö hän vertoja vakijumalattarelle? Ja olihan se ja melkein veti! Oven aukaisi kaunis, nuori, pitkähkö ja hoikka milteipä laiha thaityttö.

Hymyillen herttaisesti hän toivotteli minut tervetulleeksi puolen tunnin hierontaan ja ohjasi minut huoneeseen. Nimekseen hän sanoi Naam vesi. Kun kysyin, mitä se maksaa, hän yllätti minut. Selvisi, että hänkin tuntee talon systeemin, kun hän tarjosi täydellisen luettelon vaihtoehdoista. Hieronta 30, hieronta ja käsi 50 jne. Siinä välissä hän kysyi, olenko kanta-asiakas. Hölmistyin vähän, mutta tunnustin sitten, että olen toki vaikka PhiPhi -kortti ei ollutkaan mukana.

Kerroin sitten saman tien, mikä mielestäni kanta-asiakkaan hinnan pitäisi olla eri vaihtoehdoille. Hänestä oli tärkeää tarjota palvelut samoilla ehdoilla kuin omistajakin on kanta-asiakkailleen tarjonnut. Omistaja eli timmivartaloinen Phi Phi-tyttö oli vielä viikonlopun lomalla ja tulisi takaisin maanantaina eli tänään.

Hinnan sopiminen olikin sitten hyvin nopeaa. Se sopi minulle hyvin, sillä suorastaan pelkäsin hieronnan tason paljastumista normaalit ennakkoluulojen perusteet: Hän lupasi riisua kaikki vaatteet ja häntä saisi vapaasti kosketella joka paikasta.. Tytön alaston vartalo paljastui todella hoikaksi, rinnat olivat tosi pienet, nännit kuitenkin napakahkot. Niitä ja hiukan sänkistä, kosteaa pesää sai kosketella estottoman vapaasti..

Asiakaspalvelu oli hänellä veressä. Kun kaikki sitten aikanaan oli ohi, hänellä ei olisi ollut lainkaan normaalia kiirettä pukemiseen eikä poisryntäämiseen, vaan hän halusi hoitaa asiat tyylikkäästi.

Mutta tietysti seuraavan asiakkaan piti rikkoa tämä seesteinen onnen hetki vaativalla ovikellon rimputtamisella. Naam ehti kuitenkin toivoa, että tulisin uudestaan ensi viikonloppuna, kun hän taas on seuraavan kerran työvuorossa. Silloin minun pitäisi ehdottomasti kokeilla sitä kolmatta vaihtoehtoa, hän vaati.

Autolle palatessani lausuin äänettömän kiitoksen sinulle JayJayk, kun taas kerran ymmärsin avata oven ja valaista polkuani täällä varjojen laaksossa. PS Taidanpa sittenkin pitää vähän aikaa taukoa tämän sapattivuodessa vietossa. Hullua kun pitää itselleen vastata. No nyt kävi niin, että tauti iski uudestaan ja nuoren Naamin kutsuun jää nyt vastaamatta.

Harmittaa niin vietävästi, kun ajattelen hänen pehmeitä huuliaan jne. No joku muu saa nyt sitten olla onnellinen minunkin edestä. Kääntäkää veistä haavassa ja kertokaa kaikki Parahin thaifun, Olen pystynyt vastustamaan kiusausta käydä näissä paikoissa jo todella pitkään. Oli viimeksi vain tällä tuuraajalla niin hienot aurinkolasit ja vaatteet, niin sen takia laitoin vinkin.

Nyt harmittelen kun Vesijärvenkadulla ohiajaessani Nancyn paikka on ollut kiinni monena päivänä. Siellä on joku pahvi oven lasissa eli olisikohan jotain remonttia käynnissä. Jos joku tietää mihin Nancy on kadonnut niin kertoo terveisiä että asiakkaat ikävöivät. Olen käynyt Katti hieronnassa, muuten hyvä mutta toi tupakanpoltto ei natsaa mulle. Toiset kehhuu Suomi24, ssä ja toiset väittää että extrana ei tule hotspottia? Huomenna on pakko mennä mutta minne?

Samaa olen kuullut minäkin. Miten se mahtaa arpoa, kenelle annetaan mitäkin. Veikkaanpa, että komistuksiesi koolla on merkitystä, sillä jotkut moittivat N: Käykääpä kokeilemassa niin saamme kaikki sitten tietää totuuden salaperäisestä Nangista. Tietenkin sitä raporttia toivomme tälle palstalle, please. Suljettu remontin takia loppuvuodeksi. Vesijärvenkatu 3 Jos nähdä minut, tule osoitteeseen: Talvikkitie 18f, Tikkurila T: Jos Nancy on Tikkurilassa, ei elämä Lahden thaihieromoissa saa siihen kaatua.

Menkää sitten vaikka Tikkurilaan Nancya tapaamaan ja kirjoittakaa kuulumiset. Jospa vaikka sitten elämä voisi jatkua täällä Lahdessakin! Viime viikot on kohistu valelääkäreistä. Mielestäni tämän palstan valistuneet rapsantekijät voisivat perustaa Valvirasta mallia ottaen Thaiviran. Sen toimenkuvaksi voisi asettaa vaikkapa valethaihierojien paljastamisen kuluttajille eli palstan lukijoille.

Samalla voitaisiin antaa puhtaat paperit oikeille, virallistetuille thaihierojille. Nyt on Lahden paikat ratsattu. Poliisi iski thai-hieromoihin, yrittäjäpari epäiltynä ihmiskaupasta http: Sunnuntaina olivat ratsatut paikat kiinni. Joko asiaa on Lahden lehdissä tarkennettu? Toki on varmasti miehiä, jotka eivät näitä seuraa, mutta jos seurasi ja silti meni noihin paikkoihin, niin ihan saa itseään syyttää. Poliisi kuulustelee rysältä kiinnijääneet ja odottaa Runsasta asiakkaiden ilmoittautumista: Siinä sitä onkin mielenkiintoinen paikka syyttäjälle näyt- tön esittämiseen, että viattomaan hierontaan menneen asiakkaan olisi pitänyt olla tietoinen parituksesta.

Kumma juttu kun ilmoituksia ei näy naapuri sivuston etusivulla; Mutta heidän käytössäänhän on ollut kirjanpitäjä ym.. Mikä on tämän päivän tilanne? Ovatko jouluvalot palamassa konsernin paikoissa, vai toteutuuko oikeus? Pidetään peukkua, että ns. On se perkele ihmeellistä kun valtiovalta jahtaa rehellistä pienyrittäjää kun eläintä D Himohupakoitsija Meikäläisen joulun huvituksen parhaimmistoa lienee se, että joku poliisissa tosiaan on niin tyhmä, että luulee 'tarkkailun' olevan mahtikuvio hierontayrityksen asiakkaiden käräyttämiseksi.

Voihan vittu, mä voin vaikkapa sanoa nussineeni useassakin thai-paikassa joskus. Ja joo, mut saa hakea kuulusteluihin. Oli varmaan kymmeniäkin kokeiluja. Joten päädyin välttelemään näitä paskapalveluita Sehän olikin silloin vanhan lain aikaan Eikä mulla ole nykyään vaimoa Pitäiskö suomalaisessakin yhteiskunnassa herätä? Ei kai hän kuulu siihen poliisin rinkiin? Ja tietenkin Hollolan paikka. Lahden thaihierontojen kuumin keskustelu riehuu nyt Suomi24 -palstoilla otsikolla "Lounaankadun thaihieronnat" tai jotain sellaista.

Menkää katsomaan ja osallistukaa, kun tässä osastossa on aiheen käsittely näköjään loppunut. Luin Hesarista, että aviovaimo olisi vapautettu kuukauden istumisen jälkeen, kun oli itsekin joutunut uhriksi.

Onneksi PhiPhin pitkäkestoinen viha on lauhtunut ja hän voi avittaa kaltoin kohdeltua "sisartaan". Piiri pieni pyörii, kohta minäkin tunnen kaikki Suomessa huijailevat thaikut. Eli kannattaako sinne Phi Phi: Missäs päin tämä Nang vaikuttaa? Olen käyttänyt vaan phi phin ja lounaankadun hierontoja. Ensimmäiseen enemmän kuin tyytyväinen ja toinen menettelee. Olisi kiva kokeilla uusia paikkoja. Jake the Snake; Nang vaikuttaa Karjalankatu 1 ssä. Hieronnasta; no jos oikeeta hierontaa haluaa ei ole kuin kaksi paikkaa Lahdessa ja niissä ei saa seksiä..

Massage Clinic ja Renu Spa. Mutta palatakseeni Nangiin; herttainen nainen ja hyvä palvelu. Torino kävi Nangin luona ja tuli ovesta ulos iloisena ja helpottuuneena, stressi ja paineet purkautui täydellisesti Naning taitavissa käsissä Hei, voisiko joku laittaa ensikertalaiselle vaikka privana jotain infoa hierontapaikoista Lahdessa hinnat, palvelu yms.

Ja sanotaan toiveista näin että hieronnan ei tarvitse olla mitään diplomitasoista ja mieluummin tinkisin laadusta kuin maksaisin itseni kipeäksi, kunhan vain rentouttavan täyden palvelun saa. En mielestäni edes kysynyt mitään mitä täällä ei ainakin lähes julkisesti ole muutenkin kerrottu, kaipaisin vain ajantasaista tietoa "tästä päivästä".

Hetken mietin miksi markon nimimerkki vaikuttaa niin tutulta. En ole sama mies mutta sanotaan että tuttuja videoita ovat ; Edelleen odottelen jos joku viitsisi vastata uteluihin mutta voi olla että käyn sitten summassa testaamassa jonkun paikan lähiaikoina jossei mitään kuulu. Tällaista tällä kertaa Lahden thaikkuloissa: Hieronta oli juuri sitä mitä pyysinkin. Onko kaikissa paikoissa pelkkiä mummoja töissä? Tuli tässä kierrettyä 3 paikkaa läpi, eikä taso mitenkään päätä huimaa. Byng Khaan haisi kessulle ja töissä oli mummo.

Phi Phi oli ihan ok siisti paikka, mutta tämäkin daami reilusti yli 30v. Nancy oli muuten kiva paikka, mutta ei tämäkään lady enään mikään kovin nuori ole. Eikö missään ole sellaisia Pattayan chiksin näköisiä ladyjä töissä?

Nuorimmat ovat vain nuorekkaan oloisia ja lisäksi tytöt vaihtuvat melko usein, joten vanhaan rapsaan ei voi enää luottaa. Eipä tuo ikä liiaksi haittaa. Vielä olisi Karjalankadulta kaikki paikat tyyppäämättä ja rautatienkadulta pari kioskia. Siinäkai ne pääpiirteittäin sitten olikin. So far ehottomasti siisteimmät ja viihtysimmät tilat oli Vesijärvenkadun Nancyssä ja Hämeenlinnantien Phi Phissä. Ehkä mä vielä yhen nuoremmankin ladyn löydän. Toisaalta nuo vanhemmat kyllä osaa hommansa parraiten: Etenkin molempien lasten kannalta.

Nyt näytti päivä sen verran synkältä ja tilin saldo hyvältä että päätin lähteä kalaan Ensivaikutelma paikasta 7 Ensivaikutelma hierojattaresta 7 Hieronta 9 Palvelu 9 Menisinkö uudelleen?

Tottakai, haluaisin kokeilla sitä pienempää tyttöä. Sadepäivän terveisin, Jayjayk p. Muutenkin näin reissumiehen näkökulmasta pyydän että laittaisitte osoitteita. Ei paljon kerro kun joku sanoo että Siwan vieressä: Hinta- ja laatutietoja siis kaipaan kuten myös aukioloaikoja. Myös kiinnostaa mahdolliset kotimaiset alan naiset joilta voisi vastaavia palveluja saada joko lähellä tai jopa hotellihuoneessani.

Sellaiset saavat vaikka yv: Niin missäpäin Lahtea tämä paikka sijaitsee kun en Lahtea tunne?? Lahdessa on pari suositeltavaa paikkaa: Molemmilta saa erinomaista hierontaa kun kohtelee kuin kuningatarta. Suurin osa paikoista on rahanhukkaa ja oman ajan haaskausta. Kaikista paikoista usein saa jotain lisukkeita, jos ei muuten niin soittaa "ystävän" paikalle hoitamaan asian ;.

Mikä tilanne nyt Lahdessa? Kävin itse Phuu kaussa ja siellä saa "palvelua" mitä tarviin. Miten on toi Into Lounaankadulla? Niin ja kävin Nadja massage ensimmäinen ja viimeinen kerta. Itsellä ei ole kokemusta tästä Nadjasta. Miksi kaksi kertaa yhdellä kerralla, ensimmäinen ja viimeinen. Kirjoitin niin että että ensimmäinen ja viimeinen kerta koska Nadja oli a töykeä b surkea c hoputti koko ajan Onko kellään kokemuksia Eo.

Thai tai Veneziasta siellä karjalankadulla? Aika hassua, että on asiakkaalle tommonen. Maksava asiakashan on aina se tärkein. Hän ei välitä omasta liiketoiminnastaan. Onks tää Nadja se tumma tyttö? Ei kokemusta Karjalankadun hieronnoista. Kiinnostaisi myös lukea jos jollakin löytyy kokemuksia ja halua niistä kirjottaa. Tuo töykeys ja kiirehtiminen on normaali toimintatapa tällä alalla ja ne muut ovat piristäviä poikkeuksia. Hän taitaa kyllä lukea tätä palstaa. Muistaa kyllä kaikki vakiasiakkaansa, varsinkin ne jotka odottavat VIP-tiloissa ja muistaakseni näimme viimeksi keskustassa kioskin nurkalla ;.

Mitä tarkoittaa thai-hieronnassa VIP-tila. Aina kun itse olen mennyt, niin ulko-ovesta sisään ja vaihtelevan laatuisen vastaanoton jälkeen minut on ohjattu johonkin koppiin odottamaan.

Ajattelin vaan, että saako VIP-tilat käyttöön, jos käy samassa hieronnassa usein ja vähän ehkä tutustuu paremmin hierojaan? Parahin Cochise, Siellä on on toinen huone, keittiö, jossa muutamat asiakkaat ovat odottaneet sen aikaa että saa ensimmäisen asiakkaan ulos ruuhka-aikoina. Pahoittelen, että kokemattomampana ehkä joudun kyselemään palstalla vähän hassuja kysymyksiä, jotka jo muille saattavat olla itsestäänselvyyksiä.

Tämä siis vain koska omaa kokemusta ei ole kuin hitusen verran. Siksi otankin mielelläni vastaan asiantuntevaa opastusta ja ohjausta. Mikäs nyt on palstalla kun ei mitään elämää pariin kuukauteen? Porukka on lopettanut palvelujen käyttämisen tai sitten ei vaan huvita pyöriä palstalla! Poliisi siis kyttäsi thai-hieromoita kaksi vuotta tässä tutkinnassa ja tuloksena oli että suljettiin pari hieromoa.

Tietääkseni ei ole mitään tarvetta edes lähteä kolkuttelemaan kotiovelle ja viemään kyttikselle vaan varmasti saavat monen puhelimen päästä kiinni jos on tarvetta. Helsingissä Sohon ja Alcatrazin tapauksessakin tuntuu että lähinnä uhkailevat että vievät kuulusteluihin. En nyt uskalla edes laskea että paljonko näin laaja 2 vuoden tutkinta on tullut jo tähän mennessä maksamaan yhteiskunnalle Tämähän ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun poliisit tekevät näihin hieromoihin ratsioita, joten kysynkin että mikä se on se saatu hyöty tästä kaikesta?

Muutama hieromopaikka saadaan suljettua ja tilalle aukeaa kymmenen uutta kun ei mitään varsinaista haittaakaan synny kenellekään. Kovin on käynyt vihamieliseksi pelkkä hupakoissa käynti kun edelleen suurin osa naisista on hommassa mukana täysin vapaaehtoisesti.

Mutta tällähän hommaa aletaan pikku hiljaa saamaan maan alle kun kaikki kriminalisoidaan ja voidaan toimia vain ihmiskauppiaiden kautta. Muistakaahan ostaa hupakointiin oma kännykkä, siihen käteisellä prepaid numero ja hieronnan maksu käteisellä.

Omalla autolla ei kannata olla liikenteessä. Rohkea rokan syö- sanotaan. Miksi pitäisi käyttää pre-paidiä ja käyttäytyä kuin oltaisiin jossakin agenttileffassa? Parempi olla vain oma itsensä joka tilanteessa. Siten saa parhaimman vasteen kun kommunikoi ladyjen kanssa estottomasti ja hyvällä sykkeellä. Ilma on vähän kolea. Puistokadulla on avattu uusi paikka.

Onko kukaan vielä ehtiny käydä? Antakaa ihmeessä rapsaa jos olette siellä jo poikenneet. Hupsista, kohta vuosi vierähtäny tästä postista. Tämä postiketju katkesi kuin leikaten. Älkää pelätkö, mä olen ihan tavallinen vaan, en poliisi! Näissä hieronnoissa on muutama yleistys, jotka pätevät aina: Extrojen ottajilla voi olla kivaa, mutta koskaan ei pidä maksaa yhdynnästä ainakaan ekalla kerralla vaan käsihoito on parasta mitä voi saada.

Seksi ja suihinotto on aina ala-arvoista. Kerran kun löysin nuoren ja kivan, niin parin kuukauden jälkeen oli niin nälkiintyneen ja rupsahtaneen oloineen etten enää käynyt. Noissa naapurissa mainostetuissa paikoissa on aina joku vieraileva käymässä alle viikon ja siirtyy sitten seuraavaan paikkaan, joten vinkit on voimassa vain pari päivää.

Tuo on kyllä varsin totta. Useimmiten seksi hoidetaan nopeasti pois ja itselle jää sellainen tunne, että taisi olla aika turha kokemus. Käsihoito on useimmiten tosi hyvin hallussa.

Kokemusta on myös yhdestä hierojasta, jonka suikkaria on aina ikävä. Nyt oli muuten naapurisaitilla ilmoitus, jossa todella hyvännäköinen nuori hierojatar otti selfietä itsestään. Kävikö joku muuten sattumoisin ko.

Kävin tänään tutustumassa paikkaan. Hieroja pieni ja hoikka, mutta hieronnassa oli tiukasti ruutia. Ei siis mitään hivelyä. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä kokonaisuus. Hieroja arviolta noin nelikymppinen, ihan hyvän näköinen nainen. Vihjailuni varmaan poistetaan mutta toisella kotimaisella se voisi olla sex treffen. Kun tuolla Jalkarannan Namnyngissa saa hellää hierontaa, seinän takana etnisessä ruokapaikassa kokki takoo nuijalla pihviä litteäksi.

Veljet ei ilmeisesti ole käyneet uudessa hierontapaikassa joka naapurisivustolla ilmoittelee,kun ei minkäänlaista raporttia ole kuulunut. Itse aion ensiviikolla käydä koeponnistamassa mestan. Hämeenlinnantielle on tullut uusi paikka, Massage Clinicin viereen. Onks kukaan poikennu siellä. Viimeisin vierailu hieronnassa oli Rautatienkadulla Seenlak nimisessä paikassa. Hierojaa ei todellakaan kiinnostanut tuo hieronta. Olin maksanut tunnin hieronnan. Noin puolen tunnin kohdalla tyttö kysyi haluanko jotain muuta.

Olin siinä vaiheessa aika kypsynyt saamaani palveluun ja olin jo menettänyt kiinnostukseni muusta. Kiitin saamastani palvelusta, puin vaatteet päälle ja läksin pois. Aina ei voi onnistua! Phi Phi on se missä on Lahden seudun paras ja hyväkroppaisin hieroja. Onko kukaan testannut Mestarinkadun mestaa? Joo siinä phi phi vieressä on tuo Dream Spa. Lahden seudun paras ja hyväkroppaisin hieroja on hyvin tuttu. Tuon allekirjoitan, mutta mielestäni hieronta on muuttunut huonompaan suuntaan, on varsin kovakourainen nykyään, siinä joutuu kiemurtelemaan hieronnassa ja pyytämään tekemään vähän vähemmällä voimalla.

Kyllä hän on myös hyvä tapainen. Morjens, Mielestäni Phi Phissä saa kunnon hierontaa,ei mitään sivelyä,oikeasti saa lihasjumeja auki kun tulee treenailtua aika tiiviisti. Mukava nainen muutenkin ,juttelee ja on aina niin iloinen Kaipailisin ajantasaista pikavinkkiä Lahden tarjonnasta vaikkapa yv: Eli suositusta paikasta, tyypistä, palvelusta ja vinkkiä hinnasta.

Joko thai tai privaatti. Kiittäen ja vuodenalkua toivotellen! On tullut käytyä kyseisessä paikassa useaan otteeseen,tulen myös käymäänkin.

Vaikka olen käynyt eri päivinä ja kellon aikoina,niin en ole törmännyt muihin hierojiin kuin paikan omistajaan. Puhuu ainoastaan englantia,hyvin vähän suomea. Hinnat ja extrat jokainen ottakoot itse selvää niistä,en rupea niistä huutelee sen paremmin. Hieman pyöreä mutta muuten on mukava ja aina iloinen kun olen mennyt käymään,ennen kaikkea ollut kiireetöntä palvelua aina. Monesti menty aina yli sovitun ajan joka ei ole tuntunut häntä häiritsevän. Kohdelkaa häntä hyvin jos menette käymään ja ekoilla kerroilla ei edes kannata koittaa tinkiä liikaa.

Ai niin ja hänen ikä,vaikea arvioida,luulisin että siin noin väliin. Kumma etten ole kertaakaan viel kysynyt sitä Kuten suoli24 sivulla on puhuttu ja kehuttu lounaankatua,into spa ja Daraa ni pitäähän hänet sit viimein testata ja varmaan tälläkin palstalla on tiedon janoisia. Into span nettisivuilla Dara on kahdessa kuvassa keskellä. Viikolla ennen menoa soitin ja varmistin että Dara on paikalla ja tavattavissa,kuitenkin parin minsan kävelymatkan päästä. Sillä jos ei olis ollut niin sit jollekkin toiselle olisin mennyt.

Kun sillo oli karjalankadulla kaikkien liikkeiden ovet auki niin valinnan varaa olis ollut. Liikkeeseen sisälle meno ja ulos tulo käy lähes huomaamattomasti koska kyseinen katu on vähän liikennöity,tosin kuin karjalankatu. Hieronta oli hyvää,kunnon hierontaa ei mitään hivelyä,muutamissa paikoissa kuitenkin tullut käytyä. Hieronta tuntui ja se teki hyvää,ainoan miinuksen antaisin tuoksuöljystä tuoksui mansikalle ja voimakkaasti ei siis sovi sellaiselle joka menee hieronnan jälkeen kotiin tyttöystävän tahi vaimon luo,tai muualle.

Saatika jos on voimakkaalle tuoksulle allerginen, eiköhän hänellä ole tuoksutontakin öljyä,toivottavasti. Loppupelissä tällä kertaa tuoksu ei haitannut. Kauneus kuitenkin aina katsojan silmässä.

Oikein hyvä kroppa minun mieleeni. Sellaisen kropan omaavan naisen kun itsellekkin saisi omakseen. Ikää on paha arvioida,mutta heitetään villisti väliin. Jos on enemmän niin sitten on kyllä hyvin säilynyt ja pitänyt itsestään hyvää huolta. Etenkin kun hän hieroo selkää ja hartoiota niin istuu perseen päällä ja samalla liikuttelee hieman lantiotaan,tuntuu aikasta hyvälle ja mukavalle.

Hieronnassa hän ei pidä kiirettä,suunnilleen puolet ajasta käytetään selän puolelle ja sitten vasta käännytään. Eikä muutenkaan hoputa jäi hyvä fiilis. Kaikki varmaan haluaa tietää extrat ja hinnat,niin aina.. Sanotaanko näin että jokainen halukas ottakoot niistä itse selvää,mutta saa vastinetta maksulle.

Ite olin ainakin hyvin tyytyväinen kun poistuin. Kun hän oli ottanut vaattensa pois niin silloin vasta hoikka vartalo tuli kunnolla esiin ja ne rinnat,kiinteät arvioni c kuppi ja nännit kuin nortin jämät ja isot nännipihat. Kyllä niitä mielellään hieroi ja imeskeli. Sheivattu,kaunis ja tiukka pillu. Tietenkin kaikki vain kumilla. Inton kaikki naiset läpi käyneenäni,parhaan hieronnan saa häneltä. Kyllä ne muutkin naiset siellä ovat mukavia.

Jos on omalla autolla liikkeellä niin melkein suosittelen auton jättämään karjalankadulle tai möysän ostarin parkkipaikalle,parin tunnin kiekkopaikkoja ja lyhyt matka kävellä. Harjulankadulta ei yleensä paikkaa taho löytyä. Menenkö uudestaa käymään,luultavimminkin joku kerta kun haluan kunnon hieronnan.. Suosittelenko,kyllä voin suositella testaamaan etenki jos ei ole aikasemmin käynyt hänellä. Vaikka ei itseäni kosketakaan, niin kiitokset Satunnais Käyttäjälle erinomaisesta rapsasta: Juuri tällaisia taikkuloista tarvitaan.

Samaa mieltä Ukkosammakon kanssa,parempaa ja syvällisempää tietoa voisi porukka laittaa hieromoista. Mutta toisaalta kyllä ymmärrän janttereita,jos haluavat pitää parhaat hierojattaret omana tietona. Näin myös kävi minulle,tarkoitus oli laittaa uus rapsa mutta hierojatar on niin täydellinen pakkaus että nousi kerta heitolla kärkeen top ykköseksi että toistaiseksi pidän hänet omana tietonani.. Olen lähipäivinä menossa lahteen, ja kiinnostuin Into spa: Tätä ketjua lukeneena vaikuttaa siltä että Into spa taitaa olla parhaimmasta päästä.

Onko joku saanut hierontaa hajuttomalla öljyllä, vai onko tuo mansikantuoksuinen öljy ainoa mikä on tarjolla? Jos nyt tuolla käytetään hajustettua öljyä, onko siellä mahdollista käydä suihkussa? Ei viitsi tähän aikaan vuodesta käydä peseytymässä lähimmässä järvessä..

Ei kyl taida thaikkuloissa suihkuun päästä: D Kyl heillä on hajustamatontakin öljyä,sitä vain pitää osata pyytää etteivät käytä hajustettua. Mitä itse siellä olen piipahdellut niin ei ole haju kynttilöitä tai muutakaan,hetki on kyl viime käynnistä. Olen saanut hieronnan myös hajuttomalla öljyllä siel,muilta hierojattarilta. Kuten ylempänä luki niin Daralta saa parhaimman hieronnan,miten hän on paikalla tai yleensä suomessa niin se selviää vain astumalla ovesta sisään ja kysymällä häntä tai sitten tekee puhelun sinne ja kysäsee.

Mut osaa ne muutkin naiset siel jotenkin hieroa Se on parhaimmasta päästä ainakin omallani kokemuksella. Pitää käydä katsastamassa tämä paikka! Siellä olisi mahdollista päästä suihkuun Kertaalleen on tullut käytyä hänenkin luonaan. Olihan sekin hierontakokemus muiden joukossa.. Minut se hieronta jätti hieman kylmäksi,mutta kokemuksena ihan mukava. Toiset tykkää toiset ei. En rupea paremmin kertomaan hinnoista sun muista,ne Anette kyllä kertoo kun otat yhteyttä. Hänelle aika kannattaa varata ajoissa,ei pääse välttämättä muutaman tunnin varoitusajalla.

Kyllä siellä pääsee suihkuun hieronnan jälkeen ja se on jopa suotavaa mennäkkin,öljyä käyttää hyvin paljon. Hieroo kotonaan ainakin viimeksi hieroi. Molemmat nimimerkit ovat hänelle,tietysti kannattaa tuoreempaa päivitystä katsoa ja kuvat pitävät paikkansa. On aika siirtyä uusille laidunmaille ja kohti uusia seikkailuja: Heitämpä tähän nyt rapsan jota olen pitänyt pimennossa joitain kuukausia ja nyt on aika julkaista. Olinpa tuossa eräänä kauniina aamupäivän aikana kävelemässä karjalankatua ja sopivasti thaikkuloiden kohdalla joita tuli kateltua sivusilmällä,niin pholandin eteisessä oli hoikka ja pienikokoinen nainen kyykyssä sytyttelemässä kynttilöitä.

Eihän siin muu auttanu ku heittaa uparit vähän matkan päästä ja mennä käymään sisällä tarkastuskäynnille. Karjalankadulla oli jonkin verran liikennettä niin piti livahtaa sisälle ja onneks oli ovet sopivasti auki sisälle asti,tuuletus päällä. Vastassa hoikka pienikokoinen hierojatar. Niin ja jos ovi on kiinni ja lukossa,kannattaa painaa ovessa olevaa kelloa. Jota ei heti huomaa siitä jollei osaa katsoa. Odotat hetken jos ei tule avaamaan niin silloin on yleensä varattu, jos ei ole niin tulee kyllä nopeasti avaamaan oven.

Hieronta hinnat normaalit kuten kaikissa paikoissa siin lähettyvillä. Hierojattaren pituus noin cm,painoa arviolta 45 kg ja hyvin hoikka pakkaus. Kokoluokkaa xs todella slimmi ja pienikokoinen voisi jopa sanoa petite tyylinen.

Ikää on 35 ja ihan nättikin on vielä. Hieronta itsessään ei ollut kovin ihmeellistä,ihan ok tasoa ei huonoa eikä hyvää. Puhuu hyvin vähän suomea joten jutustelu suurimmaksi osaksi englannilla. Suunnillee puolet hieronta ajasta hieroi selkä puolta ja sit vasta käännytään. Käyttää hieronnassa tuoksutonta öljyä. Hänellä on hyvät sopivan kokoiset rinnat b kuppi näin ainakin kertoi ja vähän täytettä ottanut eli silarit. Mutta siihen kroppaan nähden ne näyttävät paljon isommilta: Ei täysin sheivattu,kiitorata löytyy mikä vaatisi hivenen siistimistä mutta ei ole menoa haitannut.

Extrat ja kaikki muut saa kiinnostuneet ottaa itse selvää,sanotaanko näin että hinnakkaapiakin on tullut vastaan. Mutta se mitä sain niin moni hierojatar ei anna samaa,sanoisinko että täydellisen GFE kokemuksen ja OWOjen hakijat pysykää housuissanne kumin käyttö ehdoton.

Hän on mukava,iloinen ja ei hoputa tai pidä kiirettä missään vaiheessa. Parhaimmillaan kun olen ottanut 30min hieronnan niin kaikkiaan aikaa on mennyt hänen kanssaan 1,5 tuntia,aika menee nopeasti kun on mukavaa: Tarjosi ennen lähtöäni vielä vettä ja tarpeeseen tuli hiukka kurkkua kuivasikin.

Ennen lähtöä kyselin miten hän on paikalla niin kuulemma lähes joka päivä. Kun käytte niin pitäkää hänestä hyvää huolta ja kohdelkaa hyvin,kuin kukkaa kämmenellä. Sellaiselle kuka etsii hyvin hoikkaa hierojaa,mutta kellä on myös rintavarustusta niin hän on passeli sellaiselle.

Ainut mistä pitää antaa miinusta oli voimakas tuoksukynttilä tai suitsuke josta haju jää vaatteisiin kiinni. Mutta kyseiset suitsukkeet eivät ole aina palamassa ja jos palavat niin ovat eteisessä.

Kaikki vaatteet pitää heittää pesuun heti kun kotii pääsee ja melkein kämppäkin tuuletta. Häntä on tullut aika paljon käytyä tapaamassa mutta muutoksia tarvitaan välillä ja nyt on niiden aika.. Jos ei ihan pakko ole thaikun hierontaan päästä ja kotimainenkin kelpaa niin Yours Paradisea suosittelen. Pääsee suihkuun ennen ja jälkeen hieronnan tytön kanssa, vaahtohieronta tuntuu kyllä hyvältä! Jos asuisin lähempänä niin konkurssi olisi jo tullut, mutta kesälomareissailua olen yrittänyt sovittaa tuohon suuntaan niin että edes kerran kesässä pääsisi käymään.

Harmi että on viikonloppuisin kiinni niin muutama Lahden reissu on missattu tuolla käynnin suhteen. Photong Sopenkorvessa ei vakuuttanut. Laiskaa ja kyllästynyttä hivelyä oli hieronta.

Jatkohoitoa tarjolla, mutta ottaen huomioon hierojattaren iän ja profiilin, ei nostanut sykettä yhtään. Pitkästä aikaa tuli männä viikolla piipahdettua kyseisessä hieromossa. On kyllä niin totta mitä Cochise kirjoitti. Ennen sai siel parempaa hierontaa,mutta nyt on taso kyllä laskenut pahasti. En voi minäkään enään suositella kyseistä paikkaa,parempaa hierontaa ja palvelua saa kyllä muualta.

Kovasti mainostaa naapurisaitilla ja etlarin kympinriveillä,että on uusi nuori hieroja paikalla. Ei kyllä pidä paikkaansa yhtään,sama vanha siel on vastassa. Kovasti kertoi viimeksi että ei oikein asiakkaita meinaa käydä,no ei ole mikään ihme. Joku kuukausi sitten kun mainosti myös että uusi nuori hieroja paikalla,no oli siel uusi hieroja mutta ei todellakaan ollut mikään nuori.

Hyvin vanha nainen oli ikää varmaan lähempänä 50 paikkeilla jollei päällekkin ja ei mikään kauniskaan,piti tylysti heittää uparit ja paeta paikalta.

En minäkään suosittele enää käymistä edes kokeilu mielessä. Ei ole vaivan ja maksun arvoista. Tuli käytyä taas Photongissa Sopenkorvessa,mutta nyt oli kyllä viimeinen käynti minulta siihen paikkaan ja samaa myös suosittelen kaikille muillekkin jotka sielä käy syystä tai toisesta. Jaa miksi laitan täys boikottiin paikan ja samaa suosittelen muillekkin,kerron sen kyllä parhaani mukaan. Ilmoitusten mukaan paikalla uusi tyttö ja ihan menin paikalle vain uuden tytön vuoksi,niin siellä kyllä olikin ja vain tämän päivän tämä tyttö siellä.

Kaunis,hyvä kroppainen,nuori ja kivat kannut oli hänellä,hieronta hyvää ammattilaisen tasoa,mutta asiaan. Sitten hän rupesi extroja tarjoamaan,hinnat oli aivan liian korkeat. Siinä niitä sitten koitettiin neuvotella sopiviksi ja ei oikein yhteistä säveltä löydetty.

Lopulta hän alensi hintaa sellaiselle tasolle että olisi voinut suostuakkin johonkin,mutta Yllätyksekseni hän sanoi että hän ei saa näistä rahoista mitään,että kaikki menee paikan omistajalle ensin ja omistaja sitten antaa jonkun prosentin hänelle tienaamistaan.

Toisin sanoen eikös photongin omistaja syyllisty silloin paritukseen? Lopulta hän tiputti vielä vähän hintaa alas,olin jo suostua ja vaikeata oli kyllä olla suostumatta koska nainen oli kuuma kuin hellan koukku. Mutta pidin pääni kylmänä ja sanoin kylmästi ei onnistu emme tee mitään. Jos elekieltä oikein luin niin hän oli hyvin surullinen kun en suostunut tarjoukseen ja hyvä ettei ruvennut itkemään kun vielä viimeisen kerran kysyi eikö käy ja sanoin ei.

Tiedä sitten näyttelikö vai oliko aitoa surullisuutta. Ennen kuin vaatteita rupesin pukemaan niin tyttö halasi minua hyvin pitkään ja vaimeasti sanoi,kiitos Kiitin myös häntä hieronnasta ja annoin suudelman poskelle. Toisaalta olen tytön puolesta surullinen,mutta samaan aikaan myös vihainen photongin omistaja rouvalle jos tytön kertoma pitää paikkansa. Pitkästä aikaa päätin piristää päivääni ja suuntasin thsihierontaan.

Tällä kertaa Into Spaahan Lounaankadulle. Matkalla tuumailin, että toivottavasti paikalla olisi paikan emäntä. Ja mitä vielä, siellä hän olikin, ikään kuin minua odottamassa. Hieronta - puolituntia vai tunti? Hän kysyi houkuttelevasti hymyillen. Riiduin kaikki vaatteet ja laitoin viisikymppisen sängyn laidalle. Hän astui hieronta koppiin, otti viisikymppisen parempaan talteen ja istahti takamukseni päälle.

Hyvältä tuntuva, melko voimakas hieronta alkoi niska-hartiaseudulta, kuitenkin varsin nopeasti se valuen alemmas.

Pakaroiden kohdalla tuli hänen loistava ammattitaitonsa esille. Jokaisella liikkeellään hän pystyi hipaisemaan eroottisia herkkiä kohtiani niin, vehkeeni alkoi kovettua. Kun hän sitten viimein kehotti kääntymään ympäri, oli miehuuteni jo täydessä mitassaan, suuntana yläpuolella oleva katto. Hänen kasvoillaan oli hieman riettaan oloinen hymy, jonka tulkitsin niin, että hommia jatkettaisiin hivenen eri teemalla. Hän ehdotti käsityötä, kertoen olevansa kaupungin paras käsityöläinen.

Olin jo tehnyt päätökseni - halusin tutustua emännän jalkovälin suloihin. Nopea neuvottelu lisämaksusta ja hän poistui kumia hakemaan. Voi luoja miten taidokasta oli kumin päälle laittaminen suikkarilla. Hän jatkoi suikkarilla imuttaen niin rajusti, että minulta alkoi lähestyä liian aikainen tuleminen. Pyysin häntä hiukan rauhoittumaan. Hän kuitenkin jatkoi taivaallisen tuntuista imurointia jonkin tovin. Tutustuin lähempää hänen erittäin hyvännäköiseen sheivattuun pimppiinsä.

Aloitimme, ratsailla-lähetyssaarnaaja-takaa, takaa vedellessäni tuntui sen verran ihanalta että en enää kyennyt pidättelemään itseäni kauempaa ja annoin tulla kordarin täydeltä. Hän huolehti ilahduttavan tarkasti kumin pois ja puhdisti kiiltelevän vehkeeni huolellisesti kosteuspyyhkeellä.

Antoi vielä suudelman ja sanoi hellästi kiitos. Poistuessani sain vielä pusun ja pullon kivennäisvettä. Hän pyyteli palaamasn pikaisesti. Tosi mukava hierontakokemus tällä kertaa. Aina ei ole ollut tällaista. Täällä onkin näköjään viimeiset rapsat viime vuoden puolelta. Eli onko taso säilynyt tähän päivään saakka? Vai pitääkö poiketa IntoSpahan ja Daran käsittelyyn. Olen ymmärtänyt, että hän osaa myöskin hieroa ei mitään läävintää.

Daralla on ainakin kokemusta näistä hommista. Piru ensimmäinen rapsa katosi bittiavaruuteen. Kokeillaan laittaa vähän lyhyempi perään. Joo en myöskään suosittele Sopenkorven paikkaa enää. Taitaa omistaja rouva kiskoa liikaa tytöiltä välistä. Itse kävin viime vuonna tuolla 4 kertaa. En testannut omistajaa vaan hänen kaveriansa. Törmäsin paikan omistajarouvaan ja hänen kaveriinsa yöelämässä. Silloin ei vielä tullut mentyä putiikkiin sisälle. Herrasmiehenä heitin samalla taksikyydillä omistajarouvan putiikkinsa ja hänen ystävänsä kotiin.

Tosin puhelinnumeroita vaihdettiin, jos myöhemmin muutan mieleni. Mieli muuttui ja päätin kokeilla onnea. Hieronta ei ollut mitään erikoista. Se oli sitä läävintää. Hieroja oli noin 40v. Ehkä pientä veitseä myöskin käytetty naaman osalta.

Pari ekaa kertaa vielä jotenkin ok. Pari viimeistä ei ok. Tyttö oli laiskistunut, mitä ilmeisemmin helpon rahan toivossa. Parin viimeisen kerran tienestit tyttö sai varmaan pitää kaikki itsellään, kun omistaja oli kuulemma Italiassa. Miksi kävin noinkin monta kertaa samalla.

Sijainnin ja luotettavuuden takia. No seuraavaksi on katsottua uusi kohde. Ei nyt varsinaisesti mikään raportti, mutta laitetaan kuitenkin. Ei myöskään tuore tapaus, kun ajoittuu viime vuoden loppupuolelle. Kerran on tullut käytyä Rautatienkadun putiikissa. Ei siis se missä valot ja mainokset vilkkuu. Joo käppäilin yks sunnuntai ilta Rautatienkadulla. Ajatus oli käydä parilla olusella. Siinä sitten heräsi ajatus pitäisikö poiketa hieronnan kautta.

Ei muuta kuin ovesta sisään kyselemään hintoja. Hinnat oli perustasoa alk. Samalla kysyin mitäs muuta voisi tarjolla. Vastaus oli "iso raha" leveän hymyn kanssa. Lähden hakemaan tätä "isoa rahaa" Sokoksen automaatilta. Hieronta oli kohtuu ok tasoa. Tyttö oli hieman pyöreä puhui hyvin Suomea. Sanoi olevansa paikan omistaja. Viihdyin hyvin hänen kanssaan. Olin seuraavalla viikolla lähdössä reissuun.

Tyttö kyseli pääsetkö tulemaan ennen reissua. Jos pääset, niin saat pienen alennuksen kylkiäiseksi. Ja riippuen siitä, mitä tänään palaa rahaa yöelämässä. En sitten mennyt uudelleen, kun päivä ennen reissua katselin tilin saldoa. Ns löysät oli otettu pois tililtä viikonlopun aikana: Katotaan nyt milloin jaksaisi lähteä kokeilemaan onnea. Toki vaihtoehtoina voisi olla SO tai naapuripalstan palveluntarjoajat.

Noissa on aika rajallinen tarjonta Lahen seudulla. Luulen, että vaaka kallistuu enemmän Thaipaikkaan. Meneekö spämmäämisen puolelle omalta osalta, jos jotain kirjoitan tähän topikkiin? Joo eli tänään tuli käytyä yhdessä näistä Möysän Thaihierontapaikoista. Aamupäivällä mieleen juolahti, että sitä vois käydä ottamassa pieni rentouttava toimenpide. Vein auton parkkiin Möysän ostarille, jossa on 2h kiekkopaikat.

Jos oikein lähelle haluaa auton jättää, niin onnistuu se ihan Thaipaikkojen oven eteenkin Karjalankadulla. Niissäkin samat 2h paikat parkkikiekolla. Matkan aikana mietin, voisin poiketa IntoSpahan kokeilemaan onnea. Tarkoitus oli mennä katsomaan onko Dara paikalla. Karjalankatua kävellessä muutin kuitenkin mieleni ja päätin mennä Phuukau nimiseen paikkaan. Ilmeisesti sen verran laiska olin, etten viitsinyt kävellä kulman taakse Lounaankadulle. Phuukaun ovi oli sopivasti auki.

Hattua syvemmälle ja äkkiä livahdin ulko-oven sisäpuolelle soittamaan kelloa. Nopeasti tuli tyttö oven aukaisemaan. Ensi vaikutelma oli hyvä. Paikka näytti siistiltä, tästä ehdottomasti plussat. Erikseen oli toinen huone, jossa hieronta suoritettiin. Omistajarouva on pääsääntöisesti paikalla ainakin arkisin. Joskus kuulemma joku toinen käy vähän heittämässä keikkaa.

Hieronta ei ollut mitään ihmeellistä, mutta jonkinlaista kuitenkin. Hinnat varmaankin samaa luokkaa kuin muillakin siinä lähellä olevilla paikoilla. Omistajarouva oli kyllä todella supermukava ja lämminhenkinen. Viihdyin todella hyvin hänen hyppysissään. Voisi sitä huonomminkin aikaansa käyttää. Hieronnan aikana ei hänellä ollut yhtään kiire mihinkään. Ei mitään tiedusteluita extroista yms.

Kyseltiin puolin ja toisin kaikenlaista. Pääasiassa kielenä oli Suomi. Toki hieronnan lopuksi tuli kysymys, mitä olet tänään tekemässä? Mitäpä siihen vastaamaan muuta kuin thaimaalaiseen tyyliin up to you. Siitä sitten loppuvenyttelyt kuten arvata saattoikin. Ihan lopuksi vielä tarjoiltiin mehua olohuoneessa.

Poistuminen kävi kätevästi takaoven kautta, vaikka takapihalla olikin joku naapurin akka pyykkejä ripustamassa. Aivan varmasti menen uudestaan moikkaamaan tätä mukavaa tyttöä. Nyt kun jäi vieläkin menemättä Daralle. Taidampa huomenna aamupäivällä soittaa Intospahan ja kysyä onko Dara paikalla. Proudly powered by WordPress. Kategoriarkiv för Prostituoituja Järvenpää Sihteeriopisto sex work valintatalo hämeenlinna Tällä hetkellä käyttäjää online 27 eri maasta.

Ennätys käyttäjää online 68 eri maasta, Finland - Hämeenlinna. Siellä tosin tuntuu käyvän useempi huora, kuin yks ja sama ja ties vaikka oiskin joku paritusmeininki siellä. Koko osoitetta en käsittääkseni näillä foorumeilla edes saa. Helsinki, , Hyvinkää, 1, 1. Sihteeriopisto sex work valintatalo hämeenlinna Video chat porno gratis free seksi Naisten laskettelusukset ilmaisia seksi ja pornovideoita Ruotsalaista pornoa porno tarina Sihteeriopisto sex work valintatalo hämeenlinna Käy sisään ja 1 Sisältää ilmaisia porno- seksi- ja alastonkuvia yli kpl ja videoita yli kpl.

Eroottinen foorumi rietas nainen by latex shemale chat sihteeriopisto sex work valintatalo hämeenlinna lesbot pissaa suuhun tarina sex kuvat suomalaiset tytöt seksi. Amarillo helsinki ikäraja nuoren naisen pillu Amarillo helsinki ikäraja seksikauppa seinäjoki. Ajattelin eka etten postitata tätä tänne mutta kun vituttaa vieläkin, niin päätin tehdä arvostelun "karitasta"että edes vähän helpottais: Pornoilee videos sipuli lanka nuoren naisen kanssa seksiä uomi porno laiha akti mobiili seksivideot neitsyyden menetys tarina orgasmi architekt-poznan.

Valintatalo hämeenlinna sexwork forum -

Sihteeriopisto sex work valintatalo hämeenlinna Video chat porno gratis free seksi Naisten laskettelusukset ilmaisia seksi ja pornovideoita Ruotsalaista pornoa porno tarina Sihteeriopisto sex work valintatalo hämeenlinna Käy sisään ja 1 Sisältää ilmaisia porno- seksi- ja alastonkuvia yli kpl ja videoita yli kpl. Pitäis varmaan mennä thaikkuihin ja etsiä thaikku vaimo kunhan sais rahaa vaan. Thaimaalaisen ajatusmaailma taitaa olla sellainen että vaan raha ratkaisee. Ns löysät oli otettu pois tililtä viikonlopun aikana: Hierojattaren pituus noin cm,painoa arviolta 45 kg ja hyvin hoikka pakkaus. Niin monta vuotta oli ehtinyt kulua tässä katkeruuden ja epäluuloisuuden mielialassa mobiili seksi massage escort thainaiset pettävät, valehtelevat, huijaavat ja huoraavat silmät kirkkaina.

Ehdin jutella hänen kanssaan marjojen myynnin ohessa. Kävi ilmi, että hän tietää tasan tarkkaan, mitä saman kaksisatasen ansaitsemiseen "siskot" thaihierojina tarvitsevat: Tunnin työllä viikon tienesti! Helppo raha turmelee, oli hänen mielipiteensä. Hän haluaa tehdä rehellistä työtä, vaikka paljon pienemmälläkin palkalla.

Hän ei voisi ajatellakaan itsensä myymistä rahasta! Hän vaikutti ylpeältä tästä periaatteestaan. Palaisikohan uskoni rakastamiini thainaisiin sittenkin? Niin monta vuotta oli ehtinyt kulua tässä katkeruuden ja epäluuloisuuden mielialassa kaikki thainaiset pettävät, valehtelevat, huijaavat ja huoraavat silmät kirkkaina. Mihin vielä joutuisinkaan tässä mielialojen vuoristoradassa? Yön yli nukuttuani aloin kuitenkin jo miettiä asiaa.

Mitäs sitten, kun mustikat vie halla ja rahaa edelleenkin tarvitaan. Entäs sitten, kun mies potkii pihalle ja lapset jäävät miehen haltuun? Olisiko siinä syytä kylliksi hänenkin tinkiä periaatteistaan? Olisiko minun lapsenuskooni sittenkään perusteita? Tää palsta on enempi niille, jotka toivovat happy endiä hieronnan päätteeksi kuin niille, jotka etsivät "hyveellistä thainaista". Ehkä etsit vääristä paikoista.

Ja vähän ihmettelen etsintäsi motiiveja, mutta eipä tuo minulle kuulu. Kaikkien Lahden thaihieromoiden olettaisin ottavan vastaan naispuolisia kansalaisia. Tällä hetkellä Lahdessa on niin paljon thaihieromoita, ettei yhden miehen aika riitä niiden kaikkien testaamiseen.

Oikeastaan tuo testaaminen kävisi työstä, josta maksun maksaa itse testaaja. Minä olen mieltynyt Phi phi -tyttöön. Tyttö on erittäin taitava hieroja perinteisessäkin mielessä.

Samoin Hollolassa on hyvä paikka. No kappas perkele kun onkin tainnut unohtua maksaa verot Toki ymmärrän, että tämä palsta on lähinnä miehille, jotka haluavat vinkkejä helposta, halvasta, nuoresta ja nautittavasta seks Kierretään kädet jännityksestä täristen katuja ovelta toiselle toivoen avaajaksi sitä kaikkein ihaninta nuorta hierojatyttöä, joka sitten hieroisi kaikken kivun sinne yhteen paikkaan ja imisi sen pois tavalla tai toisella.

Toki tämä kaikki on vuosien ajalta itsellenikin tuttua. Olen kauan ollut "thai-seksiriippuvainen". Se on sairaus, joka ajaa uudestaan ja uudestaan kokeilemaan hierontapaikkoja ja niiden tarjontaa. Olen niissä törmännyt pettymyksiin ja onnen hetkiin. Pettymykset tahtoivat lisääntyä ajan myötä ja onni pilkistää enää vain harvoin patjalta.

Sanotaan, että tieto lisää tuskaa. Kun tietää riittävästi tästä bisneksestä, ei voi kuin ihmetellä, miten kauas alkuperäinen thaihieronta esim. Lahden Rautatienkadulta on harhautunut. Kun hieronnan korvaa suoraan 50 eurolla tarjottu seksi, alkaa sylettää Pyydän anteeksi, jos sinusta tuntuu, että olen kirjoitukseni väärällä palstalla.

Mikähän sitten olisi sopivampi palsta minulle? Parahin Thaifun; olen aivan samaa mieltä sinun kanssa asioista. Olen kokenut samat ilot ja pettymykset kuin sinäkin, olen jopa käynyt Thaikkulandiassa.

Kyllä se juttu menee näin että suurin osa köyhistä thainaisista tekee mitä vaan rahasta. Ja se ei yhtään hävetä että ne ovat naimissa ja monella on lapsia. Ja kuinka moni antaa kuitin tai maksaa veroja? Ja minäkin kaipaisin hellyyttä ja tunteita, ei sellaista kun nyt että rahat pois ja sillee Kohta meen testaamaan Mona Heinolasta, kunhan aikataulut sopii ja rahaa riittää Minulla on takana pettymysten ja masennuksen rankka jakso, jossa kirjoitukseni ovat syntyneet.

Kumma kyllä, taas alkaa veri vetää kiertelemään hieromoita. Jospa pienen tauon jälkeen sieltä kuitenkin löytyisi uusi thairakkaus ja jopa suhdekin syntyisi.

Taidan sittenkin vain nähdä kaikki liian mustavalkoisena. Jospa ne väritkin taas löytyisivät Jaksamista sinulle parahin Thaifun. Olen itsekin käynyt läpi rulettia missä pallot häviää ja rahat menee hukkaan. No minäkin kokeilen thaikkuhieromoita ja pitäis löytää joku hyvä paikka. Olisko kellään joku ehdotus? Hei, tuntuu, että tällaiset pohdiskelevat kirjoittelut säikäyttävät oikeat panomiehet ja peräkammarin pojat muille palstoille.

Niinpä päätin, että pohtimiset hiiteen. Seuraavan kerran olen kiltisti rivissä vain tapahtuneista raportteja kirjoitellen. Jatka vaan entisenlaisia juttujas Thaifun, tietyt runkkarithan täällä tosiaan vaativat vain rapsoja ja mielellään yksityiskohtaisia sellaisia, mutta tänne mahtuu myös muunlaista kirjoittelua.

Nancy Vesijärvenkadulla on myös erittäin mukavaa juttuseuraa vaikka ottaisi pelkän hieronnan. Vierailusta jää oikein tyttöystävämäinen fiilis vaikka yhtään mitään ei tapahtuisikaan. Hän tekee sen pelkästään juttelemalla.

Välillä siellä on joku muu tyttö tuuraamassa. Nämä kolme tässä edellä mainittua paikkaa ovat mielestäni parhaita. Olen monta kuukautta pysynyt poissa noista paikoista ja tämän tiedon jätän perinnöksi teille. Säästyneet rahat sijoitan uuteen harrastukseeni ;. Säästyneet rahat sijoitan uuteen harrastukseeni ; Kiitos sinulle, Jayjayk, kun katkaisit pitkän hiljaisuuden alatasoisessa hierontakeskustelussa.

Minäkin olen päättänyt pitää taukoa, sillä mitään uutta ei ole vastaan tullut; Ymppäri, ymppäri, mitä muuta haluaa? Jos vastaat, että hyvää hierontaa, niin tiedät jo etukäteen, mitä tapahtuu. Kävin yhtenä päivänä erään keskustan grillikioskin asiakkaana ja yllätyin kun tiskin takana olikin thaityttö Hyvä JayJayk, olen kokenut minäkin samoja ihmeitä: Lappeenrannan torilla myy marjoja ja sieniä useampikin thaityttö.

Kun jututin heitä, kävi ilmi, että he ovat naimisissa ja heillä on lapsia, joten metsässä käynti on sovitettava aamuyöhön, kun lapset vielä nukkuvat.

He eivät ainakaan puheissaan lainkaan hyväksy tätä "helppoa rahaa", joka hieronnasta irtoaisi. Tosin törmäsin sellaiseenkin marjanmyyjään, jolla on oma hierontapaikka.

Pomon marjareissujen aikana hieromoa pyörittävät "uudet hierojat". Olen törmännyt myöskin suosittuun thaimaalaiseen parturi-kampaamoyritykseen, johon ei meinaa aikaa saada kuin seuraavalla viikolla, niin suosittu ja työllistetty tuo paikka on. Viehättävä omistajatar paheksuu hänkin maannaisiaan, jotka jahtaavat vain helppoa hieronta- ja seksirahaa.

Mutta sitten löytyi välimuoto. Tyttö käy päivätyössä kaupassa ja päätti aloittaa pimeän thaihieronnan kerrostalon vuokrayksiössään. Hän pani ilmoituksen lehteen, jossa luvattiin aroma-thaihierontaa ja perässä oli puhelinnumero. Heti eka ilmoitus toi oikean soittoryöpyn ja asiakkaita lappoi iltapäivästä iltayöhön puolen tunnin välein hän rajasi keston 25 minuuttiin, koska hierontakokemus puuttui.

Ovikello alkoi soida, kun edellinen asiakas oli vielä pukilla. Yritys on laiton ja tulot ovat kaikki "pimeitä". Yritteliäisyydestä ei thaityttöjä ainakaan voida syyttää. Piti tietenkin sanoa lopuksi "Yritteliäisyyden puutteesta ei thaityttöjä ainakaan voida syyttää". Yritän käynnistää sen uudelleen. Kävin taas Lahdessa ja huomasin, että paljon on muutoksia hierontapaikoissa ja —ilmoituksissa. Oli strippausta, öljyhierontaa bikineissä ja luultavasti ilman ja kaikkea mahdollista ja mahdotonta.

Maltoin käydä vain yhdessä paikassa tunnustelemassa ja tyydyin pelkkään hierontaan. Vähäisetkin halut muuhun menivät, kun vääntäydyin rasvan laikuttamalle lakanalle hierottavaksi. Olen pohtinut silloin tällöin ennenkin thaihieronnan terveysriskejä, mutta nyt oli pakko taas aiheeseen palata ja — huomaa - pelkän likaisen lakanan havahduttamana. Muistin hyvin, kuinka tilaisuus on monesti vienyt mukanaan ja tiukassa paikassa suojaus on tullut useimmiten laskettua alas.

Kun nuorempana aloittelin thaihierontapaikoissa, moni tyttö käytti jopa runkatessaan muovikäsineitä. Ne ilmestyvät käsiin tai ainakin toiseen käteen , kun asiakkaalle annetaan käsihoitoon yhdistettyä anaalihierontaa. Saattaa olla, että siitä yhdestäkin rukkasesta luovutaan lähivuosina säästösyistä. Pestään vaan se anaalikäsi saippualla jälkeenpäin. Sama havainto on suuseksin kanssa: Eiköhän tässäkin kumista kohta luovuta kokonaan.

Tytön hunajasäilölle olen päässyt silloin tällöin puhtaalla kielellä. Myös sormia on saanut käyttää tehosteena molemmissa aukoissa paljaaltaan. Mutta millainen mahtaa olla kumin suosio varsinaisen seksitoimituksen aikana? Minulla on sellainen käsitys, että ainakaan tuntemattomalle ei pesä yleensä aukea, ellei kumia käytetä!

Kumista luovutaan, jos tyttösen saa kotikäynnille ja saunaan saunapuhdas? Miten on vakioasiakkaiden kanssa itse hierontapaikalla? Olenko näissä pohdinnoissa aivan hakoteillä? Käsittääkseni Lahdenkaan thaitytöt muista tummista puhumattakaan eivät käy terveystarkastuksissa säännöllisesti, kuten tehdään oikeissa ilotaloissa Euroopassa.

Vasta sitten, kun tulehdus tai vatsakivut iskevät voimalla, on mentävä lääkäriin tosin jokaisella on omia thailääkkeitä lähes kaikkiin vaivoihin, myös tällaisiin Onko tautivaaraa liioiteltu tai paisuteltu?

Ovatko thaitytöt aina yhtä puhtaita kuin ovat kauniitakin? Käsittääkseni yhdyntä on aina kondomilla. Käsihoidossa en ole hanskoja nähnyt. Olen sen käsityksen saanut että thaitytöt ovat erittäin varovaisia tauteja vastaan kunhan vain käyttää kondomia yhdynnässä, mutta mitään näppyläistä ei tietenkään pidä mennä nuolemaan tai muullakaan tavalla koskemaan.

Lakkoni on pitänyt, mitenkäs muilla? Onko tullut käytyä missään? Tietääkö joku että mikä noissa saengadau paikoissa on ideana kun on kaksi huorimoa vierekkäin eri nimillä, ovilla mutta samoilla liiketiloilla? Tuli vain mieleen kun kävin kahdella vierekkäisellä ovella kääntymässä. Kierretäänkö tällä mahdollisesti jotain maksuja, veroja tms? En siis ruvennut syyttelemään ketään tai mitään firmaa mistään, rupesin vain ihmettelemään.

Veronpalautusten tultua ehkä voisi käydä jossain hierottavana, jossain muussa kuin kyseisen firman paikassa. Tätähän täällä on toitotettu että miksi kannattaa välttää noita paikkoja. Privalla tulleet rapsat ko. Eikä tähän mennessä ole tullut kuin yksi paikka vastaan jossa ei saa extroja kun oikein osaa asian esittää, joten niistä on turha huudella vaan se on ihan omista neuvottelukyvyistä kiinni. Itseasiassa jos tykkää keskustella englanniksi, niin Nancy vastaa kansainvälistä GFE-sihteeriä keskustelutaidoiltaan.

Se on sellainen asia mitä ei odottaisi saavan lisukkeena noissa paikoissa käydessään vaan yleensä keskustelun taso on tyyliin "Käänny, käänny Minulla on moraalinen ongelma. Olen nauttinut seksistä erään thaimaalaisen hierojan kanssa joskus niin, että hän on unohtanut todellisuuden ja varovaisuuden.

Hän on hyvin paljon seksiriipppuvainen. Tiedän, että hänellä on lukemattomian nuorian suomalaisia "orhia", jotka ajeluttavat häntä ympäri Suomea eri hierontapaikkoihin ja hän antaa heille "pesää" aika varomattomasti. Tytöllä on aviomies, joka viettää suurimman osan vuodesta Thaimaassa heidän yhteisessä uudessa talossaan tytön seikkaillessa täällä täysin surutomasti muiden miesten kanssa.

Vaikka mies joskus ilmaisikin tietävänsä vaimonsa seksikaupasta mies sanoo: Nyt kuulin, että vaimo on raskaana. Tekee mieli kysyä mieheltä jonka tunnen , kuka on tulevan lapsen isä. Hyvä veli jayjayk, satuin lukemaan vaihteluvihjeesi pari päivää sitten Phi Phin pihalla nähdystä uudesta tytöstä. Vaikka olin päättänyt pitää sapattivuotta minäkin, se vihje noitui minut: Vetäisikö hän vertoja vakijumalattarelle?

Ja olihan se ja melkein veti! Oven aukaisi kaunis, nuori, pitkähkö ja hoikka milteipä laiha thaityttö. Hymyillen herttaisesti hän toivotteli minut tervetulleeksi puolen tunnin hierontaan ja ohjasi minut huoneeseen.

Nimekseen hän sanoi Naam vesi. Kun kysyin, mitä se maksaa, hän yllätti minut. Selvisi, että hänkin tuntee talon systeemin, kun hän tarjosi täydellisen luettelon vaihtoehdoista. Hieronta 30, hieronta ja käsi 50 jne. Siinä välissä hän kysyi, olenko kanta-asiakas.

Hölmistyin vähän, mutta tunnustin sitten, että olen toki vaikka PhiPhi -kortti ei ollutkaan mukana. Kerroin sitten saman tien, mikä mielestäni kanta-asiakkaan hinnan pitäisi olla eri vaihtoehdoille. Hänestä oli tärkeää tarjota palvelut samoilla ehdoilla kuin omistajakin on kanta-asiakkailleen tarjonnut.

Omistaja eli timmivartaloinen Phi Phi-tyttö oli vielä viikonlopun lomalla ja tulisi takaisin maanantaina eli tänään.

Hinnan sopiminen olikin sitten hyvin nopeaa. Se sopi minulle hyvin, sillä suorastaan pelkäsin hieronnan tason paljastumista normaalit ennakkoluulojen perusteet: Hän lupasi riisua kaikki vaatteet ja häntä saisi vapaasti kosketella joka paikasta..

Tytön alaston vartalo paljastui todella hoikaksi, rinnat olivat tosi pienet, nännit kuitenkin napakahkot. Niitä ja hiukan sänkistä, kosteaa pesää sai kosketella estottoman vapaasti.. Asiakaspalvelu oli hänellä veressä. Kun kaikki sitten aikanaan oli ohi, hänellä ei olisi ollut lainkaan normaalia kiirettä pukemiseen eikä poisryntäämiseen, vaan hän halusi hoitaa asiat tyylikkäästi. Mutta tietysti seuraavan asiakkaan piti rikkoa tämä seesteinen onnen hetki vaativalla ovikellon rimputtamisella.

Naam ehti kuitenkin toivoa, että tulisin uudestaan ensi viikonloppuna, kun hän taas on seuraavan kerran työvuorossa. Silloin minun pitäisi ehdottomasti kokeilla sitä kolmatta vaihtoehtoa, hän vaati. Autolle palatessani lausuin äänettömän kiitoksen sinulle JayJayk, kun taas kerran ymmärsin avata oven ja valaista polkuani täällä varjojen laaksossa. PS Taidanpa sittenkin pitää vähän aikaa taukoa tämän sapattivuodessa vietossa.

Hullua kun pitää itselleen vastata. No nyt kävi niin, että tauti iski uudestaan ja nuoren Naamin kutsuun jää nyt vastaamatta. Harmittaa niin vietävästi, kun ajattelen hänen pehmeitä huuliaan jne. No joku muu saa nyt sitten olla onnellinen minunkin edestä. Kääntäkää veistä haavassa ja kertokaa kaikki Parahin thaifun, Olen pystynyt vastustamaan kiusausta käydä näissä paikoissa jo todella pitkään.

Oli viimeksi vain tällä tuuraajalla niin hienot aurinkolasit ja vaatteet, niin sen takia laitoin vinkin. Nyt harmittelen kun Vesijärvenkadulla ohiajaessani Nancyn paikka on ollut kiinni monena päivänä. Siellä on joku pahvi oven lasissa eli olisikohan jotain remonttia käynnissä.

Jos joku tietää mihin Nancy on kadonnut niin kertoo terveisiä että asiakkaat ikävöivät. Olen käynyt Katti hieronnassa, muuten hyvä mutta toi tupakanpoltto ei natsaa mulle. Toiset kehhuu Suomi24, ssä ja toiset väittää että extrana ei tule hotspottia? Huomenna on pakko mennä mutta minne? Samaa olen kuullut minäkin. Miten se mahtaa arpoa, kenelle annetaan mitäkin. Veikkaanpa, että komistuksiesi koolla on merkitystä, sillä jotkut moittivat N: Käykääpä kokeilemassa niin saamme kaikki sitten tietää totuuden salaperäisestä Nangista.

Tietenkin sitä raporttia toivomme tälle palstalle, please. Suljettu remontin takia loppuvuodeksi. Vesijärvenkatu 3 Jos nähdä minut, tule osoitteeseen: Talvikkitie 18f, Tikkurila T: Jos Nancy on Tikkurilassa, ei elämä Lahden thaihieromoissa saa siihen kaatua.

Menkää sitten vaikka Tikkurilaan Nancya tapaamaan ja kirjoittakaa kuulumiset. Jospa vaikka sitten elämä voisi jatkua täällä Lahdessakin! Viime viikot on kohistu valelääkäreistä. Mielestäni tämän palstan valistuneet rapsantekijät voisivat perustaa Valvirasta mallia ottaen Thaiviran. Sen toimenkuvaksi voisi asettaa vaikkapa valethaihierojien paljastamisen kuluttajille eli palstan lukijoille. Samalla voitaisiin antaa puhtaat paperit oikeille, virallistetuille thaihierojille.

Nyt on Lahden paikat ratsattu. Poliisi iski thai-hieromoihin, yrittäjäpari epäiltynä ihmiskaupasta http: Sunnuntaina olivat ratsatut paikat kiinni. Joko asiaa on Lahden lehdissä tarkennettu? Toki on varmasti miehiä, jotka eivät näitä seuraa, mutta jos seurasi ja silti meni noihin paikkoihin, niin ihan saa itseään syyttää. Poliisi kuulustelee rysältä kiinnijääneet ja odottaa Runsasta asiakkaiden ilmoittautumista: Siinä sitä onkin mielenkiintoinen paikka syyttäjälle näyt- tön esittämiseen, että viattomaan hierontaan menneen asiakkaan olisi pitänyt olla tietoinen parituksesta.

Kumma juttu kun ilmoituksia ei näy naapuri sivuston etusivulla; Mutta heidän käytössäänhän on ollut kirjanpitäjä ym.. Mikä on tämän päivän tilanne? Ovatko jouluvalot palamassa konsernin paikoissa, vai toteutuuko oikeus? Pidetään peukkua, että ns. On se perkele ihmeellistä kun valtiovalta jahtaa rehellistä pienyrittäjää kun eläintä D Himohupakoitsija Meikäläisen joulun huvituksen parhaimmistoa lienee se, että joku poliisissa tosiaan on niin tyhmä, että luulee 'tarkkailun' olevan mahtikuvio hierontayrityksen asiakkaiden käräyttämiseksi.

Voihan vittu, mä voin vaikkapa sanoa nussineeni useassakin thai-paikassa joskus. Ja joo, mut saa hakea kuulusteluihin. Oli varmaan kymmeniäkin kokeiluja. Joten päädyin välttelemään näitä paskapalveluita Sehän olikin silloin vanhan lain aikaan Eikä mulla ole nykyään vaimoa Pitäiskö suomalaisessakin yhteiskunnassa herätä? Ei kai hän kuulu siihen poliisin rinkiin?

Ja tietenkin Hollolan paikka. Lahden thaihierontojen kuumin keskustelu riehuu nyt Suomi24 -palstoilla otsikolla "Lounaankadun thaihieronnat" tai jotain sellaista. Menkää katsomaan ja osallistukaa, kun tässä osastossa on aiheen käsittely näköjään loppunut. Luin Hesarista, että aviovaimo olisi vapautettu kuukauden istumisen jälkeen, kun oli itsekin joutunut uhriksi.

Onneksi PhiPhin pitkäkestoinen viha on lauhtunut ja hän voi avittaa kaltoin kohdeltua "sisartaan". Piiri pieni pyörii, kohta minäkin tunnen kaikki Suomessa huijailevat thaikut. Eli kannattaako sinne Phi Phi: Missäs päin tämä Nang vaikuttaa?

Olen käyttänyt vaan phi phin ja lounaankadun hierontoja. Ensimmäiseen enemmän kuin tyytyväinen ja toinen menettelee. Olisi kiva kokeilla uusia paikkoja. Jake the Snake; Nang vaikuttaa Karjalankatu 1 ssä. Hieronnasta; no jos oikeeta hierontaa haluaa ei ole kuin kaksi paikkaa Lahdessa ja niissä ei saa seksiä.. Massage Clinic ja Renu Spa. Mutta palatakseeni Nangiin; herttainen nainen ja hyvä palvelu. Torino kävi Nangin luona ja tuli ovesta ulos iloisena ja helpottuuneena, stressi ja paineet purkautui täydellisesti Naning taitavissa käsissä Hei, voisiko joku laittaa ensikertalaiselle vaikka privana jotain infoa hierontapaikoista Lahdessa hinnat, palvelu yms.

Ja sanotaan toiveista näin että hieronnan ei tarvitse olla mitään diplomitasoista ja mieluummin tinkisin laadusta kuin maksaisin itseni kipeäksi, kunhan vain rentouttavan täyden palvelun saa. En mielestäni edes kysynyt mitään mitä täällä ei ainakin lähes julkisesti ole muutenkin kerrottu, kaipaisin vain ajantasaista tietoa "tästä päivästä". Hetken mietin miksi markon nimimerkki vaikuttaa niin tutulta.

En ole sama mies mutta sanotaan että tuttuja videoita ovat ; Edelleen odottelen jos joku viitsisi vastata uteluihin mutta voi olla että käyn sitten summassa testaamassa jonkun paikan lähiaikoina jossei mitään kuulu. Tällaista tällä kertaa Lahden thaikkuloissa: Hieronta oli juuri sitä mitä pyysinkin.

Onko kaikissa paikoissa pelkkiä mummoja töissä? Tuli tässä kierrettyä 3 paikkaa läpi, eikä taso mitenkään päätä huimaa. Byng Khaan haisi kessulle ja töissä oli mummo. Phi Phi oli ihan ok siisti paikka, mutta tämäkin daami reilusti yli 30v.

Nancy oli muuten kiva paikka, mutta ei tämäkään lady enään mikään kovin nuori ole. Eikö missään ole sellaisia Pattayan chiksin näköisiä ladyjä töissä? Nuorimmat ovat vain nuorekkaan oloisia ja lisäksi tytöt vaihtuvat melko usein, joten vanhaan rapsaan ei voi enää luottaa. Eipä tuo ikä liiaksi haittaa. Vielä olisi Karjalankadulta kaikki paikat tyyppäämättä ja rautatienkadulta pari kioskia.

Siinäkai ne pääpiirteittäin sitten olikin. So far ehottomasti siisteimmät ja viihtysimmät tilat oli Vesijärvenkadun Nancyssä ja Hämeenlinnantien Phi Phissä. Ehkä mä vielä yhen nuoremmankin ladyn löydän. Toisaalta nuo vanhemmat kyllä osaa hommansa parraiten: Etenkin molempien lasten kannalta. Nyt näytti päivä sen verran synkältä ja tilin saldo hyvältä että päätin lähteä kalaan Ensivaikutelma paikasta 7 Ensivaikutelma hierojattaresta 7 Hieronta 9 Palvelu 9 Menisinkö uudelleen?

Tottakai, haluaisin kokeilla sitä pienempää tyttöä. Sadepäivän terveisin, Jayjayk p. Muutenkin näin reissumiehen näkökulmasta pyydän että laittaisitte osoitteita. Ei paljon kerro kun joku sanoo että Siwan vieressä: Hinta- ja laatutietoja siis kaipaan kuten myös aukioloaikoja. Myös kiinnostaa mahdolliset kotimaiset alan naiset joilta voisi vastaavia palveluja saada joko lähellä tai jopa hotellihuoneessani.

Sellaiset saavat vaikka yv: Niin missäpäin Lahtea tämä paikka sijaitsee kun en Lahtea tunne?? Lahdessa on pari suositeltavaa paikkaa: Molemmilta saa erinomaista hierontaa kun kohtelee kuin kuningatarta. Suurin osa paikoista on rahanhukkaa ja oman ajan haaskausta. Kaikista paikoista usein saa jotain lisukkeita, jos ei muuten niin soittaa "ystävän" paikalle hoitamaan asian ;. Mikä tilanne nyt Lahdessa? Kävin itse Phuu kaussa ja siellä saa "palvelua" mitä tarviin. Miten on toi Into Lounaankadulla?

Niin ja kävin Nadja massage ensimmäinen ja viimeinen kerta. Itsellä ei ole kokemusta tästä Nadjasta. Miksi kaksi kertaa yhdellä kerralla, ensimmäinen ja viimeinen. Kirjoitin niin että että ensimmäinen ja viimeinen kerta koska Nadja oli a töykeä b surkea c hoputti koko ajan Onko kellään kokemuksia Eo.

Thai tai Veneziasta siellä karjalankadulla? Aika hassua, että on asiakkaalle tommonen. Maksava asiakashan on aina se tärkein. Hän ei välitä omasta liiketoiminnastaan. Onks tää Nadja se tumma tyttö? Ei kokemusta Karjalankadun hieronnoista. Kiinnostaisi myös lukea jos jollakin löytyy kokemuksia ja halua niistä kirjottaa. Tuo töykeys ja kiirehtiminen on normaali toimintatapa tällä alalla ja ne muut ovat piristäviä poikkeuksia. Hän taitaa kyllä lukea tätä palstaa.

Muistaa kyllä kaikki vakiasiakkaansa, varsinkin ne jotka odottavat VIP-tiloissa ja muistaakseni näimme viimeksi keskustassa kioskin nurkalla ;.

Mitä tarkoittaa thai-hieronnassa VIP-tila. Aina kun itse olen mennyt, niin ulko-ovesta sisään ja vaihtelevan laatuisen vastaanoton jälkeen minut on ohjattu johonkin koppiin odottamaan. Ajattelin vaan, että saako VIP-tilat käyttöön, jos käy samassa hieronnassa usein ja vähän ehkä tutustuu paremmin hierojaan?

Parahin Cochise, Siellä on on toinen huone, keittiö, jossa muutamat asiakkaat ovat odottaneet sen aikaa että saa ensimmäisen asiakkaan ulos ruuhka-aikoina. Pahoittelen, että kokemattomampana ehkä joudun kyselemään palstalla vähän hassuja kysymyksiä, jotka jo muille saattavat olla itsestäänselvyyksiä. Tämä siis vain koska omaa kokemusta ei ole kuin hitusen verran. Siksi otankin mielelläni vastaan asiantuntevaa opastusta ja ohjausta.

Mikäs nyt on palstalla kun ei mitään elämää pariin kuukauteen? Porukka on lopettanut palvelujen käyttämisen tai sitten ei vaan huvita pyöriä palstalla! Poliisi siis kyttäsi thai-hieromoita kaksi vuotta tässä tutkinnassa ja tuloksena oli että suljettiin pari hieromoa. Tietääkseni ei ole mitään tarvetta edes lähteä kolkuttelemaan kotiovelle ja viemään kyttikselle vaan varmasti saavat monen puhelimen päästä kiinni jos on tarvetta.

Helsingissä Sohon ja Alcatrazin tapauksessakin tuntuu että lähinnä uhkailevat että vievät kuulusteluihin. En nyt uskalla edes laskea että paljonko näin laaja 2 vuoden tutkinta on tullut jo tähän mennessä maksamaan yhteiskunnalle Tämähän ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun poliisit tekevät näihin hieromoihin ratsioita, joten kysynkin että mikä se on se saatu hyöty tästä kaikesta?

Muutama hieromopaikka saadaan suljettua ja tilalle aukeaa kymmenen uutta kun ei mitään varsinaista haittaakaan synny kenellekään.

Kovin on käynyt vihamieliseksi pelkkä hupakoissa käynti kun edelleen suurin osa naisista on hommassa mukana täysin vapaaehtoisesti. Mutta tällähän hommaa aletaan pikku hiljaa saamaan maan alle kun kaikki kriminalisoidaan ja voidaan toimia vain ihmiskauppiaiden kautta. Muistakaahan ostaa hupakointiin oma kännykkä, siihen käteisellä prepaid numero ja hieronnan maksu käteisellä.

Omalla autolla ei kannata olla liikenteessä. Rohkea rokan syö- sanotaan. Miksi pitäisi käyttää pre-paidiä ja käyttäytyä kuin oltaisiin jossakin agenttileffassa? Parempi olla vain oma itsensä joka tilanteessa. Siten saa parhaimman vasteen kun kommunikoi ladyjen kanssa estottomasti ja hyvällä sykkeellä. Ilma on vähän kolea. Puistokadulla on avattu uusi paikka.

Onko kukaan vielä ehtiny käydä? Antakaa ihmeessä rapsaa jos olette siellä jo poikenneet. Hupsista, kohta vuosi vierähtäny tästä postista. Tämä postiketju katkesi kuin leikaten. Älkää pelätkö, mä olen ihan tavallinen vaan, en poliisi! Näissä hieronnoissa on muutama yleistys, jotka pätevät aina: Extrojen ottajilla voi olla kivaa, mutta koskaan ei pidä maksaa yhdynnästä ainakaan ekalla kerralla vaan käsihoito on parasta mitä voi saada.

Seksi ja suihinotto on aina ala-arvoista. Kerran kun löysin nuoren ja kivan, niin parin kuukauden jälkeen oli niin nälkiintyneen ja rupsahtaneen oloineen etten enää käynyt. Noissa naapurissa mainostetuissa paikoissa on aina joku vieraileva käymässä alle viikon ja siirtyy sitten seuraavaan paikkaan, joten vinkit on voimassa vain pari päivää. Tuo on kyllä varsin totta. Useimmiten seksi hoidetaan nopeasti pois ja itselle jää sellainen tunne, että taisi olla aika turha kokemus. Käsihoito on useimmiten tosi hyvin hallussa.

Kokemusta on myös yhdestä hierojasta, jonka suikkaria on aina ikävä. Nyt oli muuten naapurisaitilla ilmoitus, jossa todella hyvännäköinen nuori hierojatar otti selfietä itsestään. Kävikö joku muuten sattumoisin ko. Kävin tänään tutustumassa paikkaan. Hieroja pieni ja hoikka, mutta hieronnassa oli tiukasti ruutia. Ei siis mitään hivelyä.

Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä kokonaisuus. Hieroja arviolta noin nelikymppinen, ihan hyvän näköinen nainen. Vihjailuni varmaan poistetaan mutta toisella kotimaisella se voisi olla sex treffen. Kun tuolla Jalkarannan Namnyngissa saa hellää hierontaa, seinän takana etnisessä ruokapaikassa kokki takoo nuijalla pihviä litteäksi.

Veljet ei ilmeisesti ole käyneet uudessa hierontapaikassa joka naapurisivustolla ilmoittelee,kun ei minkäänlaista raporttia ole kuulunut. Itse aion ensiviikolla käydä koeponnistamassa mestan. Hämeenlinnantielle on tullut uusi paikka, Massage Clinicin viereen.

Onks kukaan poikennu siellä. Viimeisin vierailu hieronnassa oli Rautatienkadulla Seenlak nimisessä paikassa. Hierojaa ei todellakaan kiinnostanut tuo hieronta. Olin maksanut tunnin hieronnan. Noin puolen tunnin kohdalla tyttö kysyi haluanko jotain muuta. Olin siinä vaiheessa aika kypsynyt saamaani palveluun ja olin jo menettänyt kiinnostukseni muusta.

Kiitin saamastani palvelusta, puin vaatteet päälle ja läksin pois. Aina ei voi onnistua! Phi Phi on se missä on Lahden seudun paras ja hyväkroppaisin hieroja. Onko kukaan testannut Mestarinkadun mestaa? Joo siinä phi phi vieressä on tuo Dream Spa. Lahden seudun paras ja hyväkroppaisin hieroja on hyvin tuttu. Tuon allekirjoitan, mutta mielestäni hieronta on muuttunut huonompaan suuntaan, on varsin kovakourainen nykyään, siinä joutuu kiemurtelemaan hieronnassa ja pyytämään tekemään vähän vähemmällä voimalla.

Kyllä hän on myös hyvä tapainen. Morjens, Mielestäni Phi Phissä saa kunnon hierontaa,ei mitään sivelyä,oikeasti saa lihasjumeja auki kun tulee treenailtua aika tiiviisti.

Mukava nainen muutenkin ,juttelee ja on aina niin iloinen Kaipailisin ajantasaista pikavinkkiä Lahden tarjonnasta vaikkapa yv: Eli suositusta paikasta, tyypistä, palvelusta ja vinkkiä hinnasta.

Joko thai tai privaatti. Kiittäen ja vuodenalkua toivotellen! On tullut käytyä kyseisessä paikassa useaan otteeseen,tulen myös käymäänkin. Vaikka olen käynyt eri päivinä ja kellon aikoina,niin en ole törmännyt muihin hierojiin kuin paikan omistajaan. Puhuu ainoastaan englantia,hyvin vähän suomea. Hinnat ja extrat jokainen ottakoot itse selvää niistä,en rupea niistä huutelee sen paremmin.

Hieman pyöreä mutta muuten on mukava ja aina iloinen kun olen mennyt käymään,ennen kaikkea ollut kiireetöntä palvelua aina. Monesti menty aina yli sovitun ajan joka ei ole tuntunut häntä häiritsevän. Kohdelkaa häntä hyvin jos menette käymään ja ekoilla kerroilla ei edes kannata koittaa tinkiä liikaa. Ai niin ja hänen ikä,vaikea arvioida,luulisin että siin noin väliin. Kumma etten ole kertaakaan viel kysynyt sitä Kuten suoli24 sivulla on puhuttu ja kehuttu lounaankatua,into spa ja Daraa ni pitäähän hänet sit viimein testata ja varmaan tälläkin palstalla on tiedon janoisia.

Into span nettisivuilla Dara on kahdessa kuvassa keskellä. Viikolla ennen menoa soitin ja varmistin että Dara on paikalla ja tavattavissa,kuitenkin parin minsan kävelymatkan päästä. Sillä jos ei olis ollut niin sit jollekkin toiselle olisin mennyt. Kun sillo oli karjalankadulla kaikkien liikkeiden ovet auki niin valinnan varaa olis ollut. Liikkeeseen sisälle meno ja ulos tulo käy lähes huomaamattomasti koska kyseinen katu on vähän liikennöity,tosin kuin karjalankatu.

Hieronta oli hyvää,kunnon hierontaa ei mitään hivelyä,muutamissa paikoissa kuitenkin tullut käytyä. Hieronta tuntui ja se teki hyvää,ainoan miinuksen antaisin tuoksuöljystä tuoksui mansikalle ja voimakkaasti ei siis sovi sellaiselle joka menee hieronnan jälkeen kotiin tyttöystävän tahi vaimon luo,tai muualle.

Saatika jos on voimakkaalle tuoksulle allerginen, eiköhän hänellä ole tuoksutontakin öljyä,toivottavasti. Loppupelissä tällä kertaa tuoksu ei haitannut. Kauneus kuitenkin aina katsojan silmässä. Oikein hyvä kroppa minun mieleeni. Sellaisen kropan omaavan naisen kun itsellekkin saisi omakseen. Ikää on paha arvioida,mutta heitetään villisti väliin.

Jos on enemmän niin sitten on kyllä hyvin säilynyt ja pitänyt itsestään hyvää huolta. Etenkin kun hän hieroo selkää ja hartoiota niin istuu perseen päällä ja samalla liikuttelee hieman lantiotaan,tuntuu aikasta hyvälle ja mukavalle. Hieronnassa hän ei pidä kiirettä,suunnilleen puolet ajasta käytetään selän puolelle ja sitten vasta käännytään. Eikä muutenkaan hoputa jäi hyvä fiilis. Kaikki varmaan haluaa tietää extrat ja hinnat,niin aina.. Sanotaanko näin että jokainen halukas ottakoot niistä itse selvää,mutta saa vastinetta maksulle.

Ite olin ainakin hyvin tyytyväinen kun poistuin. Kun hän oli ottanut vaattensa pois niin silloin vasta hoikka vartalo tuli kunnolla esiin ja ne rinnat,kiinteät arvioni c kuppi ja nännit kuin nortin jämät ja isot nännipihat.

Kyllä niitä mielellään hieroi ja imeskeli. Sheivattu,kaunis ja tiukka pillu. Tietenkin kaikki vain kumilla. Inton kaikki naiset läpi käyneenäni,parhaan hieronnan saa häneltä. Kyllä ne muutkin naiset siellä ovat mukavia. Jos on omalla autolla liikkeellä niin melkein suosittelen auton jättämään karjalankadulle tai möysän ostarin parkkipaikalle,parin tunnin kiekkopaikkoja ja lyhyt matka kävellä. Harjulankadulta ei yleensä paikkaa taho löytyä. Menenkö uudestaa käymään,luultavimminkin joku kerta kun haluan kunnon hieronnan..

Suosittelenko,kyllä voin suositella testaamaan etenki jos ei ole aikasemmin käynyt hänellä. Vaikka ei itseäni kosketakaan, niin kiitokset Satunnais Käyttäjälle erinomaisesta rapsasta: Juuri tällaisia taikkuloista tarvitaan. Samaa mieltä Ukkosammakon kanssa,parempaa ja syvällisempää tietoa voisi porukka laittaa hieromoista. Mutta toisaalta kyllä ymmärrän janttereita,jos haluavat pitää parhaat hierojattaret omana tietona.

Näin myös kävi minulle,tarkoitus oli laittaa uus rapsa mutta hierojatar on niin täydellinen pakkaus että nousi kerta heitolla kärkeen top ykköseksi että toistaiseksi pidän hänet omana tietonani..

Olen lähipäivinä menossa lahteen, ja kiinnostuin Into spa: Tätä ketjua lukeneena vaikuttaa siltä että Into spa taitaa olla parhaimmasta päästä. Onko joku saanut hierontaa hajuttomalla öljyllä, vai onko tuo mansikantuoksuinen öljy ainoa mikä on tarjolla?

Jos nyt tuolla käytetään hajustettua öljyä, onko siellä mahdollista käydä suihkussa? Ei viitsi tähän aikaan vuodesta käydä peseytymässä lähimmässä järvessä.. Ei kyl taida thaikkuloissa suihkuun päästä: D Kyl heillä on hajustamatontakin öljyä,sitä vain pitää osata pyytää etteivät käytä hajustettua. Mitä itse siellä olen piipahdellut niin ei ole haju kynttilöitä tai muutakaan,hetki on kyl viime käynnistä.

Olen saanut hieronnan myös hajuttomalla öljyllä siel,muilta hierojattarilta. Kuten ylempänä luki niin Daralta saa parhaimman hieronnan,miten hän on paikalla tai yleensä suomessa niin se selviää vain astumalla ovesta sisään ja kysymällä häntä tai sitten tekee puhelun sinne ja kysäsee. Mut osaa ne muutkin naiset siel jotenkin hieroa Se on parhaimmasta päästä ainakin omallani kokemuksella. Pitää käydä katsastamassa tämä paikka!

Siellä olisi mahdollista päästä suihkuun Kertaalleen on tullut käytyä hänenkin luonaan. Olihan sekin hierontakokemus muiden joukossa.. Minut se hieronta jätti hieman kylmäksi,mutta kokemuksena ihan mukava. Toiset tykkää toiset ei. En rupea paremmin kertomaan hinnoista sun muista,ne Anette kyllä kertoo kun otat yhteyttä. Hänelle aika kannattaa varata ajoissa,ei pääse välttämättä muutaman tunnin varoitusajalla.

Kyllä siellä pääsee suihkuun hieronnan jälkeen ja se on jopa suotavaa mennäkkin,öljyä käyttää hyvin paljon. Hieroo kotonaan ainakin viimeksi hieroi.

Molemmat nimimerkit ovat hänelle,tietysti kannattaa tuoreempaa päivitystä katsoa ja kuvat pitävät paikkansa. On aika siirtyä uusille laidunmaille ja kohti uusia seikkailuja: Heitämpä tähän nyt rapsan jota olen pitänyt pimennossa joitain kuukausia ja nyt on aika julkaista. Olinpa tuossa eräänä kauniina aamupäivän aikana kävelemässä karjalankatua ja sopivasti thaikkuloiden kohdalla joita tuli kateltua sivusilmällä,niin pholandin eteisessä oli hoikka ja pienikokoinen nainen kyykyssä sytyttelemässä kynttilöitä.

Eihän siin muu auttanu ku heittaa uparit vähän matkan päästä ja mennä käymään sisällä tarkastuskäynnille. Karjalankadulla oli jonkin verran liikennettä niin piti livahtaa sisälle ja onneks oli ovet sopivasti auki sisälle asti,tuuletus päällä. Vastassa hoikka pienikokoinen hierojatar. Niin ja jos ovi on kiinni ja lukossa,kannattaa painaa ovessa olevaa kelloa. Jota ei heti huomaa siitä jollei osaa katsoa. Odotat hetken jos ei tule avaamaan niin silloin on yleensä varattu, jos ei ole niin tulee kyllä nopeasti avaamaan oven.

Hieronta hinnat normaalit kuten kaikissa paikoissa siin lähettyvillä. Hierojattaren pituus noin cm,painoa arviolta 45 kg ja hyvin hoikka pakkaus. Kokoluokkaa xs todella slimmi ja pienikokoinen voisi jopa sanoa petite tyylinen. Ikää on 35 ja ihan nättikin on vielä. Hieronta itsessään ei ollut kovin ihmeellistä,ihan ok tasoa ei huonoa eikä hyvää.

Puhuu hyvin vähän suomea joten jutustelu suurimmaksi osaksi englannilla. Suunnillee puolet hieronta ajasta hieroi selkä puolta ja sit vasta käännytään. Käyttää hieronnassa tuoksutonta öljyä. Hänellä on hyvät sopivan kokoiset rinnat b kuppi näin ainakin kertoi ja vähän täytettä ottanut eli silarit.

Mutta siihen kroppaan nähden ne näyttävät paljon isommilta: Ei täysin sheivattu,kiitorata löytyy mikä vaatisi hivenen siistimistä mutta ei ole menoa haitannut. Extrat ja kaikki muut saa kiinnostuneet ottaa itse selvää,sanotaanko näin että hinnakkaapiakin on tullut vastaan. Mutta se mitä sain niin moni hierojatar ei anna samaa,sanoisinko että täydellisen GFE kokemuksen ja OWOjen hakijat pysykää housuissanne kumin käyttö ehdoton.

Hän on mukava,iloinen ja ei hoputa tai pidä kiirettä missään vaiheessa. Parhaimmillaan kun olen ottanut 30min hieronnan niin kaikkiaan aikaa on mennyt hänen kanssaan 1,5 tuntia,aika menee nopeasti kun on mukavaa: Tarjosi ennen lähtöäni vielä vettä ja tarpeeseen tuli hiukka kurkkua kuivasikin.

Ennen lähtöä kyselin miten hän on paikalla niin kuulemma lähes joka päivä. Kun käytte niin pitäkää hänestä hyvää huolta ja kohdelkaa hyvin,kuin kukkaa kämmenellä. Sellaiselle kuka etsii hyvin hoikkaa hierojaa,mutta kellä on myös rintavarustusta niin hän on passeli sellaiselle. Ainut mistä pitää antaa miinusta oli voimakas tuoksukynttilä tai suitsuke josta haju jää vaatteisiin kiinni.

Mutta kyseiset suitsukkeet eivät ole aina palamassa ja jos palavat niin ovat eteisessä. Kaikki vaatteet pitää heittää pesuun heti kun kotii pääsee ja melkein kämppäkin tuuletta. Häntä on tullut aika paljon käytyä tapaamassa mutta muutoksia tarvitaan välillä ja nyt on niiden aika.. Jos ei ihan pakko ole thaikun hierontaan päästä ja kotimainenkin kelpaa niin Yours Paradisea suosittelen. Pääsee suihkuun ennen ja jälkeen hieronnan tytön kanssa, vaahtohieronta tuntuu kyllä hyvältä!

Jos asuisin lähempänä niin konkurssi olisi jo tullut, mutta kesälomareissailua olen yrittänyt sovittaa tuohon suuntaan niin että edes kerran kesässä pääsisi käymään.

Harmi että on viikonloppuisin kiinni niin muutama Lahden reissu on missattu tuolla käynnin suhteen. Photong Sopenkorvessa ei vakuuttanut. Laiskaa ja kyllästynyttä hivelyä oli hieronta. Jatkohoitoa tarjolla, mutta ottaen huomioon hierojattaren iän ja profiilin, ei nostanut sykettä yhtään.

Pitkästä aikaa tuli männä viikolla piipahdettua kyseisessä hieromossa. On kyllä niin totta mitä Cochise kirjoitti. Ennen sai siel parempaa hierontaa,mutta nyt on taso kyllä laskenut pahasti. En voi minäkään enään suositella kyseistä paikkaa,parempaa hierontaa ja palvelua saa kyllä muualta. Kovasti mainostaa naapurisaitilla ja etlarin kympinriveillä,että on uusi nuori hieroja paikalla. Ei kyllä pidä paikkaansa yhtään,sama vanha siel on vastassa.

Kovasti kertoi viimeksi että ei oikein asiakkaita meinaa käydä,no ei ole mikään ihme. Joku kuukausi sitten kun mainosti myös että uusi nuori hieroja paikalla,no oli siel uusi hieroja mutta ei todellakaan ollut mikään nuori. Hyvin vanha nainen oli ikää varmaan lähempänä 50 paikkeilla jollei päällekkin ja ei mikään kauniskaan,piti tylysti heittää uparit ja paeta paikalta.

En minäkään suosittele enää käymistä edes kokeilu mielessä. Ei ole vaivan ja maksun arvoista. Tuli käytyä taas Photongissa Sopenkorvessa,mutta nyt oli kyllä viimeinen käynti minulta siihen paikkaan ja samaa myös suosittelen kaikille muillekkin jotka sielä käy syystä tai toisesta. Jaa miksi laitan täys boikottiin paikan ja samaa suosittelen muillekkin,kerron sen kyllä parhaani mukaan. Ilmoitusten mukaan paikalla uusi tyttö ja ihan menin paikalle vain uuden tytön vuoksi,niin siellä kyllä olikin ja vain tämän päivän tämä tyttö siellä.

Kaunis,hyvä kroppainen,nuori ja kivat kannut oli hänellä,hieronta hyvää ammattilaisen tasoa,mutta asiaan. Sitten hän rupesi extroja tarjoamaan,hinnat oli aivan liian korkeat. Siinä niitä sitten koitettiin neuvotella sopiviksi ja ei oikein yhteistä säveltä löydetty. Lopulta hän alensi hintaa sellaiselle tasolle että olisi voinut suostuakkin johonkin,mutta Yllätyksekseni hän sanoi että hän ei saa näistä rahoista mitään,että kaikki menee paikan omistajalle ensin ja omistaja sitten antaa jonkun prosentin hänelle tienaamistaan.

Toisin sanoen eikös photongin omistaja syyllisty silloin paritukseen? Lopulta hän tiputti vielä vähän hintaa alas,olin jo suostua ja vaikeata oli kyllä olla suostumatta koska nainen oli kuuma kuin hellan koukku. Mutta pidin pääni kylmänä ja sanoin kylmästi ei onnistu emme tee mitään.

Jos elekieltä oikein luin niin hän oli hyvin surullinen kun en suostunut tarjoukseen ja hyvä ettei ruvennut itkemään kun vielä viimeisen kerran kysyi eikö käy ja sanoin ei.

Tiedä sitten näyttelikö vai oliko aitoa surullisuutta. Ennen kuin vaatteita rupesin pukemaan niin tyttö halasi minua hyvin pitkään ja vaimeasti sanoi,kiitos Kiitin myös häntä hieronnasta ja annoin suudelman poskelle. Proudly powered by WordPress.

Kategoriarkiv för Prostituoituja Järvenpää Sihteeriopisto sex work valintatalo hämeenlinna Tällä hetkellä käyttäjää online 27 eri maasta. Ennätys käyttäjää online 68 eri maasta, Finland - Hämeenlinna. Siellä tosin tuntuu käyvän useempi huora, kuin yks ja sama ja ties vaikka oiskin joku paritusmeininki siellä. Koko osoitetta en käsittääkseni näillä foorumeilla edes saa.

Helsinki, , Hyvinkää, 1, 1. Sihteeriopisto sex work valintatalo hämeenlinna Video chat porno gratis free seksi Naisten laskettelusukset ilmaisia seksi ja pornovideoita Ruotsalaista pornoa porno tarina Sihteeriopisto sex work valintatalo hämeenlinna Käy sisään ja 1 Sisältää ilmaisia porno- seksi- ja alastonkuvia yli kpl ja videoita yli kpl.

Eroottinen foorumi rietas nainen by latex shemale chat sihteeriopisto sex work valintatalo hämeenlinna lesbot pissaa suuhun tarina sex kuvat suomalaiset tytöt seksi. Amarillo helsinki ikäraja nuoren naisen pillu Amarillo helsinki ikäraja seksikauppa seinäjoki. Ajattelin eka etten postitata tätä tänne mutta kun vituttaa vieläkin, niin päätin tehdä arvostelun "karitasta"että edes vähän helpottais: Pornoilee videos sipuli lanka nuoren naisen kanssa seksiä uomi porno laiha akti mobiili seksivideot neitsyyden menetys tarina orgasmi architekt-poznan.

0 thoughts on “Valintatalo hämeenlinna sexwork forum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *