Kerava hellen

kerava hellen

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset. Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä. Tulin Keravan seurakuntaan papiksi Aloitin nuorisopappina, josta siirryin työpaikkapapin tehtäviin.

Tällä hetkellä olen pappien ja kanttorien väliesimiehenä. Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Tällä hetkellä triathlonharjoittelu haukkaa ison osan ajastani. Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina. Papit Päivystävä pappi on tavattavissa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin Katupappilassa Kauppakaari 13 klo Jos et tiedä valitse yleissähkö.

Olemme arvioineet kiinteistösi vuotuisen sähkökulutuksen antamiesi tietojen perusteella. Voit halutessasi muuttaa lukemaa. Anna asuntosi arvioitu vuosittainen sähkönkulutus kilowattitunteina kWh. Yllä esitetyt hinnat ovat sähköenergian hintoja. Tämän lisäksi paikallinen verkkoyhtiö veloittaa sähkön siirron hinnastonsa mukaisesti sekä sähköveron. Yhteensä vuodessa —hinta on suuntaa-antava arvio joka perustuu asiakkaan arvioituun energiankulutukseen.

Jotta tulos olisi mahdollisimman paikkaansa pitävä käytä laskurissa todellista vuosikulutustasi. Caruna Oy puolestaan nostaa sähkön siirtohintoja keskimäärin 27 prosenttia. Korotuksista huolimatta Carunasta ei tule Suomen kalleinta sähköyhtiötä. Sähkön siirtohinnat vaihtelevat rajusti yhtiöittäin. Ero halvimman ja kalleimman välillä voi olla lähes kolminkertainen. Esimerkiksi kilowattituntia vuodessa sähköä kuluttavaan kerrostalohuoneistoon halvimmillaan sähköä myy JE-Siirto Oy, jolloin sähkön keskihinta kilowattitunnilta on 6,60 senttiä.

Kalleimmalla kyseiseen huoneistoon sähköä myy Lankosken Sähkö Oy, jolloin sähkön keskihinta kilowattitunnilta on jopa 19,39 senttiä. Myös pientalon, jossa on osittain varaava sähkölämmitys ja sähkönkäyttö 20 kilowattituntia vuodessa, hinnat vaihtelevat huomattavasti. Sähkön keskihinta kilowattitunnilta on 5,,33 senttiä.