Finish thai hieronta vaasa

finish thai hieronta vaasa

Osaako ne hieroa jos alaselkä oikeasti jumissa? Vastaa alkuperäiseen viestiin Thaihieronta Missä olisi hyvä ja kohtuuhintainen thaihierontapaikka Vaasassa? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Ole rohkea ja ole ensimmäinen tai et varmasti ensimmäinen enää ole, mutta kerro kokemuksistasi ensimmäisenä Onku kukaan vielä käynyt?

Päivtyksiä myös muista hieromoista olisi kiva kuulla. Soitin eilen ja kyselin vähän millainen paikka ja missä niin tyttö kertoi jotain perusasioita ja pyysi tulla paikkaan tutustumaan. Sitten kun kysyin osoitetta niin sanottiin vapaudentie mutta korjasi heti perään että meijerikatu. Eli onko Seinäjoen vapaudentien haarakonttori. Meinasin mennä paikan testaamaan mutta toisesta narusta täältä voi lukea "thai Seinäjoki" niin selviää miksi minä en ainakaan sinne sitten mennyt.

Niin huonoa palvelua muutama viikko sitten sain. Jos joku käy niin laittakaa tänne viestiä niin saadaan kuulla tilannetietoja. Vähän vaikeasti löydettävä paikka näin mörköpimeässä, autosta käsin.

Shellin kylmäaseman vieressä vilkkuu pieni mainos. Oven avasi nätti tyttö, mutta oli sisällä toinenkin, ei yhtä sievä. Otin perushieronnan siltä kauniimmalta 30,- Ei se mitään hierontaa ollut, vaan hivelyä. Kun tuli julkisivun vuoro, kysyi melkein heti haluanko mitään muuta. Kaikkea oli tarjolla ja hinnat kolminumeroiseen asti. Tyttö riisui loputkin,laittoi varusteen paikalleen ja istui satulaan.

Vanhuksella loppui tulilanka lähes alkuunsa, joten ei siitä osiosta arvosteltavaa. Oli kyllä tosi kaunis ja lähes täydellinen vartalo. Puhui myös riittävän hyvää suomea. Tyydytettynä kuitenkin takaisin kylmään pimeyteen. Vertailun vuoksi kävin tutustumassa myös Varastokadun tarjontaan. Näytti että vain samalla alku - ja loppukirjaimella nimetyn ruokapaikan viereinen liike toiminnassa. Oven avasi vähän kokeneemman näköinen asiakaspalvelija, mutta ihan riittävän kaunis ja hyväkroppainen.

Hinnat samat kuin muillakin, lieneekö kartelli. Tämä rouva jaksoikin tehdä töitä. Loppu taas saman kaavan mukaan, mutta nyt hän sai kyllä tehdä töitä koko rahan edestä, ennenkuin lanka paloi loppuun.

Makuasia tietenkin, mutta suosittelen. Missä numerossa se Pitkäkadun paikka on? Onko kukaan saanut muuta kun happy ending asemakadun paikassa? Originally Posted by Alero. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT.

finish thai hieronta vaasa

Finish thai hieronta vaasa -

Vaasan thai hieronta Onku kukaan vielä käynyt? Makuasia tietenkin, mutta suosittelen. Palosaaren hierontapiste perustettiin vuonna

: Finish thai hieronta vaasa

Finish thai hieronta vaasa 196
Finish thai hieronta vaasa 133
Finish thai hieronta vaasa 652
SEKSINETTI SUPMI PORNO 724
Thread Tools Show Printable Version. Oven avasi nätti tyttö, mutta oli sisällä toinenkin, ei yhtä sievä. Gå med och dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Korsholmapuistikon tiloihin jää hieroja Marko Sinimäki, joten jatkossakin hierontoja saa myös sieltä. All times are GMT.

Join us and start to share your thoughts. Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa. Någon som har erfarenhet av det nya stället vid Meijerigatan? Voit vastata myös suomeksi. Ole rohkea ja ole ensimmäinen tai et varmasti ensimmäinen enää ole, mutta kerro kokemuksistasi ensimmäisenä Onku kukaan vielä käynyt?

Päivtyksiä myös muista hieromoista olisi kiva kuulla. Soitin eilen ja kyselin vähän millainen paikka ja missä niin tyttö kertoi jotain perusasioita ja pyysi tulla paikkaan tutustumaan. Sitten kun kysyin osoitetta niin sanottiin vapaudentie mutta korjasi heti perään että meijerikatu.

Eli onko Seinäjoen vapaudentien haarakonttori. Meinasin mennä paikan testaamaan mutta toisesta narusta täältä voi lukea "thai Seinäjoki" niin selviää miksi minä en ainakaan sinne sitten mennyt.

Niin huonoa palvelua muutama viikko sitten sain. Jos joku käy niin laittakaa tänne viestiä niin saadaan kuulla tilannetietoja. Vähän vaikeasti löydettävä paikka näin mörköpimeässä, autosta käsin. Shellin kylmäaseman vieressä vilkkuu pieni mainos. Oven avasi nätti tyttö, mutta oli sisällä toinenkin, ei yhtä sievä. Otin perushieronnan siltä kauniimmalta 30,- Ei se mitään hierontaa ollut, vaan hivelyä. Kun tuli julkisivun vuoro, kysyi melkein heti haluanko mitään muuta.

Kaikkea oli tarjolla ja hinnat kolminumeroiseen asti. Tyttö riisui loputkin,laittoi varusteen paikalleen ja istui satulaan. Vanhuksella loppui tulilanka lähes alkuunsa, joten ei siitä osiosta arvosteltavaa.

Oli kyllä tosi kaunis ja lähes täydellinen vartalo. Puhui myös riittävän hyvää suomea. Tyydytettynä kuitenkin takaisin kylmään pimeyteen. Vertailun vuoksi kävin tutustumassa myös Varastokadun tarjontaan. Näytti että vain samalla alku - ja loppukirjaimella nimetyn ruokapaikan viereinen liike toiminnassa. Oven avasi vähän kokeneemman näköinen asiakaspalvelija, mutta ihan riittävän kaunis ja hyväkroppainen.

Hinnat samat kuin muillakin, lieneekö kartelli. Tämä rouva jaksoikin tehdä töitä. Loppu taas saman kaavan mukaan, mutta nyt hän sai kyllä tehdä töitä koko rahan edestä, ennenkuin lanka paloi loppuun. Makuasia tietenkin, mutta suosittelen. Missä olisi hyvä ja kohtuuhintainen thaihierontapaikka Vaasassa?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

3 thoughts on “Finish thai hieronta vaasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *